Kerstconcert Dubbelgreep en kinderkoor Konstantijn

Op vrijdag 21 december houdt Dubbelgreep haar jaarlijks terugkerende, sfeervolle kerstavond. Dit jaar is kinderkoor Konstantijn te gast. Het koor zal een aantal kerstliederen zingen en wordt daarbij begeleid door leerlingen en docenten van Dubbelgreep.

Verder kunt u luisteren naar ensembles in wisselende samenstelling met onder andere zang, viool, gitaar, klarinet, accordeon en piano. Het belooft een gevarieerde avond te worden met bekende en minder bekende kerstliederen. De leerlingen oefenen hier al hard op! Na afloop neemt u de kerstsfeer als vanzelf mee naar huis. Het concert vindt plaats in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17 te Zwolle (Ingang Koewegje 2) en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en u bent vanaf 19.00 uur welkom!

Dubbelgreep is al ruim twintig jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 25 gediplomeerde)muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een (gratis) kennismakingsles. Meer informatie: http://www.dubbelgreep.nl/ of tel. 038 2302084.

Artikel delen:

Reageer