Mooie gift maakt ShantyPlus mobiel

Zwolle – Het shantykoor ShantyPlus van het Leger des Heils heeft een gift gekregen van stichting De Gasthuizen. Met deze gift heeft het koor een aanhanger kunnen aanschaffen, nodig om het instrumentarium te vervoeren.

De Gasthuizen biedt financiële bijdragen aan initiatieven voor senioren in Zwolle. Verenigingen, clubs en andere groepsverbanden met ideeën om het welzijn van senioren te bevorderen, kunnen bij deze Zwolse stichting een bijdrage aanvragen. ShantyPlus treedt al ruim vijf jaar op in Zwolle en wijde omgeving. Zelfs aan Tsjechie werd een muzikaal bezoek gebracht. Ook de Zwolse zorgcentra worden door het koor regelmatig bezocht waardoor een gift van De Gasthuizen gerechtvaardigd werd geoordeeld.

Onlangs trad het koor op tijdens een grote kerstmanifestatie in Eindhoven. De komende tijd is het koor nog te zien en te horen in Lunteren (zaterdag 15 december); in gebouw SIO in Ittersum (dinsdag 18 december), op zaterdag 22 december tijdens een manifestatie van De Zonnebloem, en op zondag 3 februari tijdens de dienst van het Leger des Heils in het Andreascentrum in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer