Fusion of Dance Indoor wederom succesvol

Zwolle – Zaterdavond laat was het zover, de derde editie van Fusion of Dance Indoor was een feit. High Energy Events en Studio TaS haalden zoals gewend alles uit de kast om de danceliefhebbers uit de wijde regio een onvergetelijke avond te bezorgen. Duizenden mensen kwamen de afgelopen nacht naar de IJsselhallen in Zwolle om een nacht lang helemaal uit hun dak te gaan. En dat gebeurde!

fod_2.jpg

Met de IJsselhallen als unieke locatie, een scala aan topartiesten, overweldigende shows, knallend vuurwerk, spectaculaire decors en het publiek als middelpunt van de avond nam de organisatie de partyanimals naar ‘A place between time and space’! Sidney Samson, Adaro, Signum, Darkraver en een live optreden van Oliver Kucera. Dit zijn slechts enkele artiesten die zaterdagnacht te bewonderen waren in Zwolle. Fusion of Dance is komend jaar ook weer outdoor te bewonderen. Natuurlijk weer bij de Wijthmenerplas. Noteer daarvoor 18 mei 2013 in je agenda.

_mg_5537.jpg

_mg_5550.jpg

 fod_3.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

 _mg_5457.jpg

_mg_5490.jpg

_mg_5564.jpg

_mg_5569.jpg

_mg_5576.jpg

fod_4.jpg

fod_6.jpg

fod_7.jpg

fod_8.jpg

fod_10.jpg

fod_12.jpg

fod_15.jpg

fod_16.jpg

Artikel delen:
Reacties 38
 1. Succes? Totaal geen succes!!! Ik lig wakker van de music, terwijl ik op 4 km afstand woon! Het is gewoon te absurd dat het evemenent zo hard staat. ik gun ieder z’n feestje, en daar houdt ik zelf ook van, maar dit is echt belachelijk.


  ⚠️ Meld

 2. Door mensen als jou is er volgend jaar geen feest meer
  als dit 2 of 3 x in het jaar voorkomt is het tog geen probleem
  of wou je soms dat het gewoon helemaal dood is in onze tog bijna altijd al dode stad zonder discotheek of goeie uitgaansgelegenheden.
  ga lekker in een bejaardencentrum wonen man.


  ⚠️ Meld

 3. De klagers over fusion of dance hier geen aandacht geven dan houden ze vanzelf wel op .Het zijn gewoon thuiszitter die niet weten wat genieten is en kunnen alleen maar klagen


  ⚠️ Meld

 4. @pewill ik woon zelf in Berkum en ja ik hoorde het ook. Maar wat geeft dat. Dit soort evenementen zet zwolle op de kaart. En het is een geweldig feestje. Mooie foto’s en dit laat maar weer is zien wat voor een geweldig feest we in zwolle.en ik heb er niet minder om geslapen;)


  ⚠️ Meld

 5. Onzin! , ik woon ook op een paar km afstand, ik hoorde niks, stelletje klagers! Het is ’t soort muziek waarom mensen zo klagen, ga in een hutje op de hei wonen als je rust wil. Word hier zo moe van..


  ⚠️ Meld

 6. ik denk zelfs dat het nog gezelliger had kunnen zijn. maar denk dat ook heel veel mensen hebben gekozen om naar thunderdome te gaan aangezien dat het de allerlaatste was..
  en heb er hier in stadshagen heerlijk van genoten hoor jammer dat ik er niet bij kon zijn


  ⚠️ Meld

 7. Ach ik hoorde het ook in de Dieze 😀
  Vond het direct spijtig dat ik niet naar Thunderdome kon 🙁
  Nu weer Planet Hardcore terug en ik ben in de ijsselhallen te vinden!


  ⚠️ Meld

 8. Voor mij geen probleem, het was in het weekend dus dan ga ik zelf ook later naar bed. Ik wil de klagers dus ook niet gelijk geven, maar eerlijk is eerlijk. Ik had de tv aanstaan en de bassdrum was wel te horen in de AA-Landen.
  Maar voordat iedereen weer gaat mekkeren, ik heb me er dus NIET aan gestoord.


  ⚠️ Meld

 9. In Holtenbroek helemaal niks gehoord! :D, en al hoorde ik wel wat, voor die paar keer in het jaar! Ik hoor ook geluiden die ik liever ook niet hoor, zoals kerkklokken. Maar het is geven en nemen. 🙂


  ⚠️ Meld

 10. Ja hoorde je het in aa-landen en berkum ja? ik hoorde het in de zaal zelf! en het was fuckking hard! klagen dat het te hard is? 2 x per jaar jongen, wats the dillééé??? nu maar oogjes dicht, tot volgend jaar!


  ⚠️ Meld

 11. @pewill, woon op 300 mtr afstand, en geen huizen ertussen..tyfus herrie idd, maar gun iedereen zijn/haar feestje.. geen probleem, is toch niet iedere dag? wat een geklaag altijd, laat iedereen toch lekker feesten niets mis mee…


  ⚠️ Meld

 12. @pewill alles binnen de normen gebleven, iemand binnen mijn familie werkt bij de gemeente op de afdeling handhaving en controleert o.a. bij evenementen het geluid. Dit gebeurt ook door meters die op bepaalde plekken zijn opgesteld en de hele nacht blijven meten.


  ⚠️ Meld

 13. ik woon in Wapenveld, en hoorde het nog, samen met mijn vrouw een pilletje erin gemikt en lekker klappen in de tuin, de DJ om 5.40 uur vonden we wat minder, een puntje van aandacht voor volgend jaar.

  onze vrienden uit Amersfoort hoorden het ook nog maar houden meer van Hardrock, dus die hebben wel geklaagd, logisch!  ⚠️ Meld

 14. En nu die cynische modus uit graag 😉

  Maar wat een geweldige foto’s trouwens. Jammer dat ik die niet zo mooi kan maken. Dat lukt me echt nooit.


  ⚠️ Meld

 15. Was mooi en groots opgezet. Vond af en toe de muziek wat meer richting de trance gaan bij lipgloss en bij de techno was het te warm voor de rest leuk feestje !


  ⚠️ Meld

 16. Geweldig feest! En outdoor straks op mijn verjaardag 😀

  Ik was rond 06:30 thuis nadat ik half Zwolle heb afgefietst om mensen thuis af te zetten en heb nergens lawaai gehoord. Zelfs thuis in Holtenbroek niks te horen terwijl het feest nog bezig was!


  ⚠️ Meld

 17. Mensen die in de buurt wonnen doe gewoon volgende keer wat in je oren en dan heb je er geen last van… lekker zitten zeiken zolas jullie dan kunnen veel mensen elke dag over alles maar dat soort feestjes gebeuren ook niet elke week in Zwolle dus bij voorbat dank!!


  ⚠️ Meld

 18. Kunnen jullie mij helpen ik ben vannacht tussen half 1 en 5 uur ergens mijn ziel verloren. Bij de gevonden voorwerpen konden ze me niet helpen. Hun achtten de kans ook groot dat mijn ziel op een groter oppervlak over het terrein verspreid ligt. Heeft u mijn ziel gevonden of fragmenten er van? Graag hier melden. Is te h
  erkennen aan een diepe zwarte leegte.


  ⚠️ Meld

 19. Ook ik ben iets verloren afgelopen nacht. Ergens tussen 02:00 en 04:00u vannacht ben ik mijn onderkaak kwijt geraakt. Naarmate de avond vorderde werden de bewegingen steeds ongecontroleerder. Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat de onderkaak een eigen leven is gaan lijden. Tot op heden heb ik nog niks vernomen van Klappie de Kaak. Zit u Klappie ergens lopen? Bel dan zo snel mogelijk het nummer dat de op de penning zit die Klappie met zich meedraagt.

  Groeten,
  Een ongeruste callcentermedewerker die zijn werk zo niet kan uitvoeren.


  ⚠️ Meld

 20. Zoals gewoonlijk gaat het hier niet over hoe goed en leuk het feestje was, maar hoe hard de muziek stond. Mensen christus er is altijd wat. Is het niet de viool dan is het wel de strijkstok. Wat een gehucht blijft het ook


  ⚠️ Meld

 21. Gelukkig kan iedereen zijn mening kwijt en valt iedereen gelijk over iemand die niet geheel blij was.
  Respect…. ??!!! Wat was dat ook al weer ?

  Admin. ik dacht dat we hier niet op elkaar zouden mogen schelden ?


  ⚠️ Meld

Reageer