Dames opgepakt voor winkeldiefstal

Zwolle – Zaterdagmiddag 15 december werden aan de Diezerstraat twee meisjes van 13 en 14 jaar oud uit Zwolle aangehouden. Winkelpersoneel betrapte de twee toen zij bij een drogist spullen wegnamen zonder te betalen.

De meisjes werden meegenomen naar het bureau, waar al snel bleek dat ze vaker winkeldiefstal pleegden. Hun ouders zijn in kennis gesteld en er is een hulpverleningstraject opgestart. Ze zijn beide met een proces-verbaal heengezonden.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. hoezo “Dames” dit zijn kinderen, en als ze al vaker diefstal plegen zou ik zeggen heropvoeden deze kinderen en neem de ouders ook mee in het traject


    ⚠️ Meld

  2. Mul het was misschien wel beter geweest als Ans het voor het zeggen had .Want er is toch iets niet goed geleerd in de opvoeding dat ze op die leeftijd gaan stelen.


    ⚠️ Meld

  3. Dat zit er dik in Pieters, maar dat hoeft natuurlijk niet aan de ouders te liggen. De mens is geen computer die altijd ‘goed functioneert’ zodra je hem hebt geprogrammeerd. Anderzijds, bij nader inzien kan het natuurlijk zijn dat Ans bedoelt dat het goed is om de ouders erbij te betrekken ipv ook her- op te voeden. In dat geval denk ik dat ze gelijk heeft.


    ⚠️ Meld

Reageer