Kerstlichtjestocht in Zandhovebos

Zwolle – Het Zandhovebos is 22 december vanaf 17.00 uur voor de vierde keer het decor van het levende kerstverhaal. ‘Het belooft fantastisch te worden’.

kerstlichtjes_7_1_van_1.jpg

Bij kerst denken veel mensen aan lekker eten en kerstbomen. ‘Het echte kerstverhaal gaat terug tot onze jaartelling. In het jaar nul werd Jezus geboren’, vertelt Andries Terpstra, mede-initiatiefnemer van de kerstlichtjestocht. Engelenkoor Het bijbelse kerstverhaal wordt door levende spelers uitgebeeld langs een route in het Zandhovebos. Bezoekers ontmoeten de engel Gabriel, herders, Romeinse militairen, Wijzen uit het Oosten en een engelenkoor. Een wandelroute met sfeervolle kaarsjes voert langs alle onderdelen. De Kerstlichtjestocht is een kadootje aan Zwolle-Zuid van twee kerken (Zuiderhof en Koningskerk) en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove, onderdeel van Zorgspectrum Het Zand.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Klinkt leuk. Wat zijn de bijbehorende tijden? Lijkt me leuk om met de kinderen te lopen, maar dat hangt natuurlijk wel een beetje van de tijden af.


    ⚠️ Meld

  2. Echt een aanrader om met de kinderen heen te gaan. Elk jaar zijn we nog geweest en we kijken ook dit jaar er weer naar uit.
    Ons zullen ze zien!    ⚠️ Meld

Reageer