Studenten Landstede MBO verzorgen jubileum

Zwolle – De Koninklijke Vakvereniging van Leraren Lichamelijke Opvoeding (KVLO) bestaat 150 jaar. Studenten van Landstede MBO hebben afgelopen zaterdag in samenwerking met de KVLO een grote dinershow georganiseerd om het jubileum te vieren.

17-12-2012_kvlo.jpg
KVLO 

De dinershow vond plaats op zaterdag 15 december bij Landstede aan het Rechterland, in het Theater van de sport. Het sportcentrum werd omgetoverd tot een heuse dinerzaal met een groot podium waarop allerlei acts werden uitgeoefend, van zang tot acrobatiek en van breakdance tot hiphop. Bijna 400 LO-docenten en andere betrokkenen uit heel Nederland waren aanwezig.

200 Landstede studenten van opleidingen binnen de Landschappen Vormgeving & Entertainment, Vrij  & Gastvrij, Mooi & Mode, Sport & Bewegen en Veilig & Beschermd hebben geholpen bij de organisatie van het jubileum. Zo ervaren zij het leren in de praktijk en maken kennis met werken voor en echte opdrachtgever. Ook de registratie van de avond en de voorbereidingen zijn in samenwerking met studenten van Landstede gedaan.

Artikel delen:

Reageer