Meat Loaf naar Zwolle

Zwolle – Zaterdag 11 mei presenteert Hedon niemand minder dan Meat Loaf in de IJsselhallen te Zwolle. De Amerikaanse rockzanger komt met Bat Out Of Hell Farewell Tour show nog eenmaal naar Nederland om middels de afscheid te nemen van zijn fans. De voorverkoop start aanstaande zaterdag via www.ticketmaster.nl.

meatloaf.jpg

Met het album Bat Out Of Hell breekt Meat Loaf in 1977 wereldwijd door. Dit album, waarop onder meer de hits You Took the Words Right out of my Mouth en Paradise by the Dashboard Light staan, is met meer dan 30 miljoen exemplaren een van de bestverkopende albums ooit. Ook het tweede Bat Out of Hell album Bat Out of Hell II: Back into Hell is in 1993 een enorm succes en levert met I’d Do Anything for Love (But I Won?t Do That) opnieuw een nummer 1 hit op. Ook ontvangt Meat Loaf een Grammy Award voor Best Rock Vocal voor dit nummer.

Eind 2006 verscheen het derde Bat Out of Hell album Bat Out of Hell III: The Monster is Loose dat direct in de top 10 binnen kwam. De Bat Out Of Hell Farewell tour brengt het beste van de drie Bat albums en is tevens de laatste kans om Meat Loaf live te zien spelen. Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Poppodium Hedon staat aan de aftrap van een grote verbouwing, waarmee een flinke capaciteitsuitbreiding gerealiseerd wordt. Tijdens de verbouwing, die van mei 2013 t/m januari 2014 geplant staat, gaat Hedon on tour waarbij De IJsselhallen de belangrijkste uitwijklocatie is. Het optreden van Meat Loaf in de IJsselhallen is een mooie aftrap van deze samenwerking,

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Dat lijkt me wel een mooie belevenis! Waarschijnlijk kan ik mijn vader ook nog wel mee krijgen.

    @Admins: ik wist niet dat je verbouwingen kon planten 😉


    ⚠️ Meld

Reageer