Biermerk langer betrokken bij PEC Zwolle

Zwolle – Eredivisieclub PEC Zwolle en biermerk Jupiler hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd tot en met 2017. Parallel hieraan is de bierbrouwer een contract aangegaan met de nieuwe organisatie Horeca IJsseldelta Stadion BV die sinds 1 december 2012 de horeca in het stadion verzorgt. Jupiler gaat een actieve rol vervullen bij het verhogen van de sfeer rondom de wedstrijden.

Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle: ,,In de afgelopen vijf jaar hebben we al veel plezier beleefd aan Jupiler. Het merk ondersteunt ons regelmatig bij sfeeractiviteiten, met als letterlijk hoogtepunt de zwevende skybox met fans op 40 meter boven het stadion bij de promotie naar de Eredivisie. Jupiler gaat zich nu actief inzetten voor de nieuwe PEC Zwolle FanZone naast de hoofdtribune waar we elke thuiswedstrijd leuke activiteiten voor onze supporters gaan organiseren." Voor AB InBev, brouwer van Jupiler, is de overeenkomst een belangrijke stap om de positie van Jupiler bij voetbalfans in het Noord-Oosten van Nederland verder uit te bouwen. Country Manager Manisha Thakker: ,,PEC Zwolle is het blauw-witte voetbalhart van de IJsseldelta, een sterke groeiregio. Mede dankzij de samenwerking met de club is de populariteit van Jupiler hier enorm gegroeid. We zijn dan ook verheugd dat ons bier de komende vijf jaar weer door de tapkranen van de club zal stromen, van businessruimten tot Jupiler Supporterscafé."

Via het eigen Pro Supporter programma stimuleert Jupiler de fans om op een professionele manier achter hun club te staan. ,,Als bierbrouwer hechten wij veel waarde aan verantwoorde alcoholconsumptie én aan positief fangedrag", aldus Manisha Thakker. ,,Pro Supporter is een breed opgezet programma dat prima aansluit bij PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club."

Artikel delen:

Reageer