Frion Festival moet extra geld voor uitjes opleveren

Zwolle – Dit voorjaar gaat Zwolle kennis maken met een nieuw evenement, het Frion Festival. Het Festival wordt gehouden op 14 april 2013. De cliënten van Frion vervullen de hoofdrol in dit fantastische spektakel: Het jaarlijks sponsorevenement gaat bestaan uit een markt, een theatervoorstelling en een charité diner met een veiling.

Een markt, waar producten verkocht worden, die gemaakt zijn in verschillende werkplaatsen en/of ateliers. Het charité diner heeft tussen de gangen door een veiling van kunst gemaakt door cliënten van het Frion. En bovendien is er een spetterende muziek theatershow in de grote Rabozaal waarin artiesten vanuit Frion op het toneel staan samen met bekende artiesten De Vrienden van Frion tekenen voor de organisatie met Wethouder van cultuur Nelleke Vedelaar als ambassadrice van dit unieke festival. Als locatie is gekozen voor Theater de Spiegel, dat zowel binnen als buiten vele mogelijkheden biedt. Doel van dit nieuwe evenement is geld in te zamelen voor extraatjes voor de cliënten als uitjes, ondersteunen van hobby’s. Frion is een organisatie, die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. De ongeveer 1150 medewerkers van Frion ondersteunen zo’n 950 cliënten.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Waar moet het extra geld weg komen dan .Het komende jaar moet ieder steeds meer inleveren en de crisis houd nog steeds aan .Ook het kabinet is al weer bezig om te zoeken waar ze geld weg kunnen halen en overal worden in deze tijd acties gevoerd om geld op te halen .Veel mensen moeten het deze kerst met heel veel minder doen


    ⚠️ Meld

Reageer