Prokkelt u ook mee?

Zwolle – Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Door samen iets te doen, leert u elkaars mogelijkheden kennen en zorgt u dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Dat is waar het om gaat.

Bent u ondernemer, werkzaam in zorg of welzijn, bij een woningcorporatie, school of op het speciaal onderwijs of bij een ROC of vind je theater of sporten leuk? Iedereen kan meedoen met Prokkelen. De ervaring leert dat Prokkelen juist ook door allemaal verschillende mensen wordt gedaan. U kunt dus ook meedoen.

In de eerste week van juni (3 – 8 juni) wordt er in het hele land geprokkeld. Er worden prikkelende ontmoetingen georganiseerd tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Om zichtbaar te maken hoe leuk, inspirerend en belangrijk deze ontmoetingen zijn.

Om te ervaren wat je met Prokkelen kunt, hoe het werkt en om andere belangstellenden te ontmoeten nodigen we u graag uit voor de Overijsselse start- en netwerkbijeenkomst. Een aantal Prokkelaars van afgelopen jaar, zoals studenten van het Deltion college en cliënten van Frion, laten dan hun ervaringen zien. Wethouder Nelleke Vedelaar opent de bijeenkomst.

Datum: Woensdag 16 januari 2013
Locatie: Gemeentehuis Zwolle
Tijdstip: Van 9.30 – 11.30 uur

Meer informatie over Prokkelen kunt u vinden op de www.prokkel.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden voor deze bijeenkomst. Onder het kopje “agenda” staat de link naar het aanmeldformulier. Graag tot ziens!

Artikel delen:

Reageer