Geen treinverkeer naar Meppel, Emmen en Lelystad

Zwolle – Tussen Zwolle en Meppel rijden donderdagmorgen geen treinen door een wisselstoring. Dit heeft gevolgen voor de treinreizigers richting het noorden. De extra reistijd is 30 tot 60 minuten. De NS heeft bussen ingezet. De verstoring is naar verwachting rond 11.00 uur verholpen.

Hetzelfde euvel is er voor de treinreizigers van Zwolle naar Emmen. Op dit treintraject rijden geen treinen door een wisselstoring. De extra reistijd is hier ongeveer 30 minuten. De verstoring is ook op dit traject naar verwachting rond 11.00 uur verholpen. Tussen Zwolle en Lelystad Centrum rijden geen treinen door een aanrijding met een persoon. De extra reistijd is meer dan 60 minuten. De verstoring is naar verwachting rond 12.30 uur verholpen. Op het station van Zwolle is het door gestrande reizigers een drukte van jewelste.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Niet zomaar een aanrijding, het hele traject is uitgevoerd met ongelijksvloerse kruisingen. Deze persoon is bewust op het spoor gegaan.


  ⚠️ Meld

 2. Dat hoeft helemaal niet, het kan ook gewoon een ongeluk zijn zoals een spoormedewerker die aan het werk was of iemand die uitgleed op het perron…


  ⚠️ Meld

 3. Jammergenoeg de zoveelste persoon die zich van het leven berooft.:(
  Nieuws sloeg in als een bom gisteravond.
  Sterkte gewenst aan familie, vrienden, collega’s en de mensen/hulpverleners die met dit soort drama’s worden belast.  ⚠️ Meld

Reageer