Personen vast in supermarkt door stroomstoring

Zwolle – Door een stroomstoring waren klanten van de Jumbo aan de Veemarkt donderdagmorgen tijdelijk in de supermarkt opgesloten. De oorzaak zou het kapot trekken van een kabel bij sloopwerkzaamheden op het zogenaamde Univé terrein aan de Veemarkt zijn.

Klanten van de supermarkt an de Veemarkt konden door de stroomstoring niet meer in of uit de winkel, en ook een vers bakje koffie in de winkel zat er dan helaas niet in voor ze. Ook de slagboom op de bijbehorende parkeerplaats functioneerde niet. Ook bedrijven en instellingen in de buurt van de Veemarkt en Emmastraat hadden last van de stroomstoring.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. haha p, daar heb je een punt!
  (beleid is volgens mij dat wanneer niet elke kassa open is en je staat als vierde wachtende in de rij, dat je je boodschappen dan gratis krijgt);)


  ⚠️ Meld

 2. Dit bericht is flink overdreven. De deuren konden gewoon open dus de mensen konden gewoon de winkel uit. ze mochten er alleen in maar dat lokt me logisch aangezien het helemaal donker was. De slagbomen waren ook gewoon open dus ze konden ook van de parkeerplaats af.


  ⚠️ Meld

 3. Hey hey beste klanten bij ons gratis lekkere koffie met de koekjes erbij kom gewoon langs!
  Hallo Jumbo!! Nou lekker is dat zeg… zouden sommige van die klanten honger hebben gehad en in het donker hier en daar wat hebben zitten vreten zonder dat iemand het door had… Vet grappig!!;)


  ⚠️ Meld

 4. Dit bericht klopt niet…stroom viel uit en direct kwamen de medewerkers met saucijzenbroodjes aan voor het wachten. wij waren niet ah wachten tot we eruit konden maar of de stroom weer snel aanging. Toen dit niet het geval bleek te zijn konden wij gewoon de winkel uit en de parkeerplaats af en kregen voor het ongemak nog een mooi kerststuk mee. Dat noem ik pas service…dikke pluim voor de jumbo idd de goedkoopste en meest klantvriendelijkste….


  ⚠️ Meld

Reageer