Bierweek schaaktoernooi ZHTC

Zwolle – Zaterdag 9 februari 2013 vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats tijdens de bierweek van studentenvereniging ZHTC. De bierweek is een speciaal bierevenement, waar bieren van over de hele wereld geproefd kunnen worden. Tijdens deze week worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere een open podium, diverse themafeesten en dus een schaaktoernooi.

De aanvang voor het schaaktoernooi is 13.00 en de locatie is de ZHTC-sociëteit aan de Thomas a Kempisstraat 13. Er wordt volgens een Zwitsers systeem gespeeld en het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij. De eerste ronde start om 14.00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats om 18.30 uur. Organisator Emile Hoogterp: “Elk jaar komen er zowel clubschakers als hobbyschakers spelen en krijgen we steeds meer deelnemers. Door deze gezonde mix is het een leuk toernooi voor elke schaker. Zeker ook omdat er volgens een Zwitsers systeem wordt gespeeld, kom je altijd tegen spelers van soortgelijke sterkte te spelen.

Opgeven voor het schaaktoernooi kan via emile@zhtc.nl en de deelnamekosten bedragen € 5,= per persoon. Voor meer informatie over de bierweek zie www.bierweek.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer