Nieuw indoor muziekfestival in de IJsselhallen

Zwolle – Op 23 maart 2013 zal Maya-Events NL de allereerste editie van the Sense of Summer organiseren in de IJsselhallen in Zwolle. Een festival wat uniek is in het oosten van Nederland, met de grootste lasershow van de Benelux, jong talent gecombineerd met gerenommeerde namen en een andere kijk op show tijdens een festival! The Sense of Summer biedt een ‘Unique Dance-Experience’.

sense_of_summer.jpg

Van 16.00 tot 01.00 zal het zomer zijn in de Meerhal van de IJsselhallen. Met een goede line-up, unieke shows zal Latin House een nieuwe dimensie krijgen in Zwolle. Wie wil er nou niet alvast zomer, terwijl het nog maar maart is, terwijl je net een koude winter achter de rug hebt. Jong talent vinden de organisatoren erg belangrijk, the Sense of Summer zal deze jonge talenten uit de omgeving van Zwolle een podium bieden om hun kwaliteiten te laten zien. Deze line-up zal zeer binnenkort bekend gemaakt worden.

Een nieuw, verfrissend concept in het Zwolse uitgaansleven, precies wat Zwolle nodig heeft! Je kunt nu al je pre-early bird tickets kopen op http://www.maya-events.com/ voor slechts €17,50! Er zijn slechts 200 pre-early bird tickets te koop, dus wees er snel bij!


Facebook: Maya-Events NL

Twitter: @MayaEventsNL

Artikel delen:
Reacties 16
 1. De Meerhal is het middelste gedeelte van de IJsselhallen, dus het kan nooit groot zijn. Vergeleken met FOD mag de prijs van een ticket dan wel gedeeld door 5, lijkt mij. Maar elk feestje is welkom in Zwolle 😀


  ⚠️ Meld

 2. Latin-house is al achterhaalt.Veelbelovend? hahaha, je organiseert het zelf zeker? er staat niks in wat veelbelovend is voor bijna 20 euro!
  Wel leuk dat en aantal Zwollenaren het organiseren, maar ben bang voor een dikke flop…  ⚠️ Meld

 3. De meerhal kan meer dan 1700 man in dus dit lijkt mij zeker veel belovend. Ik vind het een fantastisch initiatief en ben zeer benieuwd naar het festival en zeker de line-up!


  ⚠️ Meld

 4. Het wordt tijd dat Zwolle een echt goede evenementenhal buiten de woonwijken krijgt. Die muziekfeesten tot nu toe, ok, die zijn er nu eenmaal. En ja, daar moet ook plek voor zijn. Maar nog meer wordt wel vervelend. Er zijn meer mensen dan feestgangers hoor. Zucht.


  ⚠️ Meld

 5. De grootste lasershow van de Benelux in de meerhal??? Daar kunnen amper 1000 man in! Ja, dat gaat hem worden hoor…. #not! Leuk geprobeerd maar ik vrees ook een dikke flop. #fail


  ⚠️ Meld

 6. Wat een organisatie zeg, ze noemen het een festival (1halletje) en denken dat Zwolle hier op zit te wachten. Nee, lekker in mei weer naar fusion, dat is tenminste goed georganiseerd met altijd een vette lineup en meerdere area’s


  ⚠️ Meld

 7. Tuurlijk, zal vast een “grote” naam komen. Die laten ze van 20:00 tot 21:00 draaien en al het goedkope jonge talent de rest van de tijd, waarbij je als gast dus belazert wordt omdat je voor de grote naam komt en tegen de tijd dat je binnen bent kan swingen op de plaatjes van een 15 jarige…


  ⚠️ Meld

 8. Laten we gewoon even positief zijn, een nieuw feest in Zwolle kan geen kwaad, want er is helemaal niks te doen! Waarom zeuren mensen ?berhaupt altijd zo gigantisch? Ik ben heel blij dat Zwolle eindelijk iets nieuws krijgt!


  ⚠️ Meld

 9. Waarom is het voor Zwolle zo’n aanwinst dan? Heeft Zwolle echt een tekort aan festivals / evenementen? En zo ja, op basis van wat is dat zo?

  @Bart1234: het is niet zeuren van iedereen hier hoor. Gewoon kritisch.


  ⚠️ Meld

Reageer