Overval tankstation Berkum

Zwolle – Texaco tankstation Jansen aan de Boerendanserdijk in Zwolle werd op vrijdag 7 december 2012 overvallen. Om 19.50 uur loopt een gewapende jongen naar binnen en bedreigt de medewerkster achter de kassa. Nog geen minuut later rent de dader de shop uit. Hij rent richting de wijk Berkum. Wie herkent deze overvaller? Bel gratis 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

https://youtu.be/zXTqwagMOS0

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Daar verbaas ik me ook altijd over. Er zijn haarscherpe camera’s tegenwoordig die een goede framerate hebben, maar om de een of andere reden houden veel bedrijven vast aan hun jaren 90 setje.


  ⚠️ Meld

 2. het is een wonder dat het nooit eerder is gebeurt, dit is zoo slecht beveiligd mensen komen vriendelijk naar buiten om je te helpen, en je draait de deur van binnen dicht:P


  ⚠️ Meld

 3. Zowel de camera, als de plaatsing, zijn een beetje achterhaald.
  Op oog-hoogte van de kassamedewerker, of iets lager. Dan heb je toch altijd een 100 % signalement van de persoon voor je ?

  Of is dat weer in strijd met de privacywetgeving ??


  ⚠️ Meld

 4. ik hoop dat ze deze overvallers pakken geen woorden voor en wat een trauma om dit mee te maken en als ze de daders hebben een hele forse straf geven nooit meer los laten want ze weten niet wat ze met deze overval teweeg brengen deze angst kom je nooit meer te boven wat erg om zo aan je geld te komen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.