Feest tijdens Lego World in Zwolle

Van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober 2007 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO®  spektakel ter wereld: LEGO WORLD. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens dit evenement afgewisseld met muzikale optredens op het Jetix podium.

LEGO WORLD viert feest! Het speelgoed is dit jaar 50 jaar in Nederland en dat wordt spectaculair gevierd tijdens LEGO WORLD. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich uitstekend vermaken tijdens de zevende editie van LEGO WORLD in de IJsselhallen Zwolle. De locatie wordt omgetoverd tot een enorm paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen.

LEGO Thema’s

Tijdens deze zevende editie komen diverse LEGO thema’s aan bod waarbij kinderplezier centraal staat! In LEGO City wordt een complete stad nagebouwd met een echte haven, spoorbaan en brandweer. Dappere bezoekers kunnen een kijkje nemen in de donkere onderwaterwereld van BIONICLE, het verre heelal verkennen met Star Wars en Mars Mission en slechteriken verslaan met EXO-FORCE.  Meisjes wanen zich een echte prinses in een sprookjesland bij LEGO Belville.  Natuurlijk ontbreken de prachtige en imposante bouwwerken van vereniging De Bouwsteen niet! En last but not least:  zoals ieder jaar kan er in de JETIX hal weer gezongen en gedanst worden op de laatste hits.

Succesvol evenement

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met meer dan 50.000 bezoekers is LEGO WORLD het grootste kinderevenement van Nederland!

Openingstijden

LEGO WORLD is geopend van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 15,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en vanaf maandag 27 augustus beschikbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.legoworld.nl.

Artikel delen:

Reageer