JeugdBudget biedt vele mooie plannen

Zwolle – Er zijn twaalf mooie plannen en er is 100.000 euro te verdelen. Vanaf 7 januari mag er worden gestemd over het Zwolse jongerenbudget. Het totaal van ingediende plannen ligt veel hoger op een bedrag van 150.000 euro. Plannen lopen erg uiteen. Zo wil Levi Kuiper wifi-palen in het centrum van Zwolle. Jordy van Dijk heeft een aanvraag van 24.500 euro ingediend voor het organiseren van de Olympische Spelen voor de jeugd in Zwolle, met sportwedstrijden op allerlei plekken in de stad, van het PEC Zwolle-stadion tot in de stadsgracht. Op de lijst van de grote plannen staan ook nog drie initiatieven voor jeugddisco’s, waarvan twee in Zwolle-Zuid. En het plan voor een groene ‘kruipdoor sluipdoor speelplek’, ingediend door Daniël van Delden. 
Onder de kleinere ideeën is het plan van Stefan Spanjersberg om het bestaande BMX-terrein in de Aa-landen op te knappen. Kosten 8.400 euro. Sascha Smit wil graag 10.000 euro gebruiken voor een grote muurschildering in het fietsenhok van de sporthal in Stadshagen.
Artikel delen:
Reacties 2
  1. …maar met alleen wifi palen ben je er toch niet. Het abonnement is toch een jaarlijks terugkerende uitgave die jaarlijks aanslag doet op het jongerenbudget. Voorzien de spelregels daar wel in?


    ⚠️ Meld

Reageer