DI-RECT geeft bijzonder concert in Hedon

Zwolle – Donderdagavond traden ze op in Zwolle, de Haagse pop- rockband DI-RECT. De succesformatie is sinds het aantreden van zanger Marcel Veenendaal aangekomen bij het tweede album Time Will Heal Our Senses. Na een uitgebreide theatertour brengt DI-RECT deze winter het werk naar de podia. De support was deze avond van het veelbelovende Soul Sister Dance Revolution. Met het aantreden van zanger Marcel Veenendaal en toetsenist Vince van Reeken groeide DI-RECT in korte tijd uit tot een volwassen rockact. This Is Who We Are wist met haar diepgaande songs menig recensent te verbluffen en toch de memorabele meezingfactor van de voorgaande albums te behouden.  

di-rect-official.jpg

Opvolger Time Will Heal Our Senses weet het geluid van DI-RECT nog verder te evolueren; Veenendaal haalt het onderste uit zijn stem  en de arrangementen zijn gelaagder dan ooit. Naast hits als The Chase en Young Ones bracht het album een bijzondere samenwerking met hiphopformatie Kern Koppen in de vorm van de onlangs uitgebrachte single Say Something.
Soul Sister Dance Revolution staat bekend om zijn stevige, alternatieve rock. De dessert rock invloeden van Queens of the Stone Age en Eagles of Death Metal en het Britse indie rock geluid van Arctic Monkeys en Kasabian maken SSDR tot een Haags gezelschap met ‘energie’ als wapenfeit. De release van het eerste album van de band staat begin volgend jaar gepland. 
Artikel delen:
Reacties 3

Reageer