Vuurwerkklachten

Zwolle – Mening Zwollenaar klaagt. Nu het vuurwerk weer verkocht mag worden lappen velen de regels aan hun laars en gaan vrolijk afsteken. Dat ze een Halt-straf kunnen krijgen nemen ze voor lief. De politie kan tenslotten toch niet op alle plekken tegelijk zijn. Zo komen er uit Zwolle-Zuid en Holtenbroek klachten en wordt er ook op twitter heel wat gemopperd. 
De officiele afsteektijden zijn: Particulieren mogen alleen vuurwerk afsteken tijdens de jaarwisseling. Kopen mag alleen tijdens de laatste 3 dagen van het jaar. Er geldt een minimumleeftijd voor verschillende soorten vuurwerk. U mag consumentenvuurwerk alleen afsteken op oudejaarsdag van 10 uur ’s morgens tot 2 uur ’s nachts. Deze afsteekperiode is vastgesteld om de overlast beperkt te houden. Vuurwerk mag aan consumenten verkocht worden op 29, 30 en 31 december, dus de 3 dagen voorafgaand aan de jaarwisseling. Als één van deze dagen op een zondag valt, mag er op die dag geen vuurwerk verkocht worden. Het is dan wel toegestaan vuurwerk te verkopen op 28 december.
Artikel delen:
Reacties 82
 1. Het leek gisteravond al wel oud en nieuw in Holtenbroek. Mooie knallen gehoord en gezien. Ook al een paar schoten van een melkbus gehoord.

  Mij hoor je niet klagen ik vind het allemaal prachtig 😀


  ⚠️ Meld

 2. Tsja, kan ik me er druk om maken? Nee, geloof het niet. Je hoort af en toe een knalletje en that’s it. En de knaapjes die het afsteken lopen het risico op een halt-straf. Dat is het spannende toch juist? Zolang het geen idiote bommen zijn, kan ik me er deze dagen niet zo druk om maken.


  ⚠️ Meld

 3. Hier in de wijk is het het hele jaar oud en nieuw…
  En ja ik kan me er wel aan storen! Heeft geen zin, maar ik kan me er wel aan storen…
  Het gebeurt hier in de wijk ook dat er meer dan alleen maar kleine knalletjes geschoten worden gedurende het jaar. Een meer-klapper is hier eerder regel dan uitzondering Zeker als er één jarig is dan moet er weer zo’n ding afgeschoten worden, helaas.
  Helaas ook kan de politie niet snel genoeg op de locatie zijn waar dat gebeurt.


  ⚠️ Meld

 4. @Marrianne waar is dat dan? Welke wijk want volgens mij is het meer onzin dan waarheid wat je verteld.

  @johanna1 ga lekker ergens anders je GroenLinks propaganda verkondigen.

  Iedereen blijft lekker anonieme achter zijn of haar pc zitten zonder te durven zeggen welke wijk hij of zij vandaan komt. Naar mijn mening valt de overlast behoorlijk mee en zijn het voornamelijk de vaste klagers die je hoort.


  ⚠️ Meld

 5. Ik heb meer het idee dat het elkaar jaar minder word.. vroegah stonden ze alle dagen tijdens de voorverkoop te knallen.. helaas laatste jaren veel minder.. dit jaar helemaal niet eigenlijk..

  Wel jammer………:(


  ⚠️ Meld

 6. Laat iedereen toch eens positief blijven! Hier in stadshagen wordt echt wel geknald maar ja ga dan midden op de hei zitten als het je stoort. Iedereen geeft wel eens overlast aan een ander!  ⚠️ Meld

 7. Ik geef de reactie ook maar op dit artikel;@ FCZZ;

  Waarom verbaast het mij niet dat juist jij een dergelijke reactie geeft op een artikel als dit?

  Je reacties op andere artikelen op dit Weblog zijn ook al zo egoïstisch!
  Flinke Vent!

  Tip: probeer je eens te verplaatsen in het leven van anderen en formuleer hier op dit weblog niet alleen je eigen primitieve gedachten en gevoelens… …!

  Neem eens de moeite… … dit voordat je hier weer eens iets als ‘comment’ schrijft. Je schoffeert nogal… weet je!!  ⚠️ Meld

 8. ik woon in de Aalanden, en ik erger mij mateloos aan dat geknal en niet alleen nu maar eigenlijk het hele jaar door, het liefst knallen ze tussen 24.00-02.00 uur als iedereen in bed ligt(met uitzondering van de knallers en de nachtwerkers) je schrikt je rot maar daar hebben de knallers geen boodschap aan, zij hebben hun lol en ach de ander moet niet zeuren >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 9. Ik maak me er ook niet druk om.

  Iedere jaar hetzelfde gezeur.

  En de knaapjes die het afsteken lopen het risico op een halt-straf. Dat is het spannende toch juist?

  Mee eens.  ⚠️ Meld

 10. Ik heb anders nog nooit het hele jaar door vuurwerk gezien in de aalanden.. Af en toe eens wat vooral rond deze dagen hoor je af en toe wat.. veder niks 😉


  ⚠️ Meld

 11. @Evert, zien weinig, horen des te meer. En idd het hele jaar door. Waar ze het vandaan halen, Joost mag het weten, maar het is hier elk weekend raak. En fikse knallen ook. Een tijd terug hebben ze ergens in de buurt diverse containers in de fik gestoken met vuurwerk met forse schade als gevolg. Fijn voor de mensen daar wonen.:(


  ⚠️ Meld

 12. @Hanekamp

  Wie schoffeer of verneder ik dan? Ik vind alleen dat Marrianne nogal overdrijft met dat het het hele jaar oud en nieuw is in haar wijk. Dus vraag ik welke wijk want buiten deze dagen om hoor ik anders nergens geknal.

  Johanna1 moet gelijk haar GroenLinks linkje ertegenaan gooien omdat ze het irritant vindt. Waarom dan? Ze moet haar mening onderbouwen anders kan ik me er niks bij voorstellen dus ook niet bij inleven.

  Ik heb eerder al aangegeven dat ik het prachtig vind al dat vuurwerk dus ik klaag niet. Ik vind jou nogal schofferen door mijn mening en gevoelens primitief te noemen. Ik leg mijn “primitieve” mening tenminste nog uit waar anderen dat niet doen.


  ⚠️ Meld

 13. johanna1 doet gewoon haar laatste stuiptrekingen wand al komen er miljoen klachten dan nog gaan ze het niet verbieden;D vvd is voor pvda is voor pvv is voor en 12 miljoen nederlanders zijn voor dus laat haar lekker:) nog 40 uur dan kunnen ze echt gaan klagen 😀 en reken maar dat ik 10 uur buiten sta tot 2uur snachts :D;D


  ⚠️ Meld

 14. FCZZ:
  Stadshagen en dat jij het niet hoort dan is het meteen onzin?
  Dank je wel dan weer!
  Ik zal wel dingen horen die er niet zijn… Uhuh…
  Eigenlijk had ik niet willen reageren op je eerste reactie, want ik vond ook dat je nogal hoog van de toren blies oftewel schoffeert, maar vanwege je continue insinuaties toch maar een reactie… Al weet ik al wel hoe je zult reageren…


  ⚠️ Meld

 15. @Marrianne

  Nu kan ik je tenminste gelijk geven dat ik vanuit Holtenbroek inderdaad knallen hoor vanuit Stadshagen en soms ook beste knallen ook. Maar dat is alleen de afgelopen dagen. Ik heb nooit gezegd dat jij dingen hoort die er niet zijn. Dus waarom je dat erbij moet halen is mij een raadsel.
  Ik vind alleen dat mensen niet zomaar anoniem moeten gaan roepen dat ze knallen horen en klaar. Als je naast een bos woont zouden de knallen net zo goed van het jachtseizoen kunnen komen. Jij verteld nu dat je in Stadshagen knallen hoort en ik bevestig dat. Zij het alleen rond deze dagen. Overige knallen zullen waarschijnlijk niet hard genoeg zijn om in Holtenbroek te horen.


  ⚠️ Meld

 16. @FCZZ
  Wat een slap ge*** Nu pas kan je gelijk geven? Waarom niet eerder?

  Je doet het in eerste instantie gewoon af als onzin:

  Welke wijk want volgens mij is het meer onzin dan waarheid wat je verteld.

  Ik krijg bij jou zo’n beetje hetzelfde idee weet je dat? Volgens mij is het meer onzin dan waarheid wat je vertelt.


  ⚠️ Meld

 17. die link heb ik hier neer gezet omdat hier klagen geen zin heeft… en op de website http://www.vuurwerkoverlast.nl ws wel meer! tenslotte zijn er al meer dan 40.000 klachten binnengekomen. dus dat zegt wel degelijk iets!! er zijn ook mensen die niet van vuurwekhouden!!! graag ook respect hiervoor!! 1 dag in het jaar knallen lijkt mij meer dan genoeg!!

  en het argument: ga dan maar in een hutje op de hei zitten vind ik een slap excuus


  ⚠️ Meld

 18. Jij verteld nu dat je in Stadshagen knallen hoort en ik bevestig dat.

  Praise the Lord and Halleluja! De ware FCZZ heeft gesproken…
  Zucht…..
  En ik anoniem? Laat me niet lachen!  ⚠️ Meld

 19. nogmaals johanna ook daar klagen heeft geen nut de enigste die er klagen zijn de vuurwerkliefhebbers om de boel te laten te crashen ;D en wat is 40.000 op 15.000.000 helemaal niks toch:)


  ⚠️ Meld

 20. @WVnF

  Ik kan haar nu pas gelijk geven omdat ik zelf knallen uit Stadshagen hoor. Als je zegt ik hoor knallen maar niet vertelt waar dat vandaan komt dan kan je daar toch niks mee. Ongeveer hetzelfde als de politie bellen over geluidsoverlast van je buren maar niet zeggen waar je woont. Kunnen ze ook niks mee.
  Nog steeds vind ik het onzin dat het elke dag oud en nieuw zou zijn in Stadshagen. Ik ken genoeg mensen die in Stadshagen wonen maar heb ze nooit over knallen of vuurwerk gehoord behalve de laatste dagen van het jaar. Daar zitten ook vuurwerkhaters tussen.

  @johanna1 dat is een landelijke meldpunt zonder dat er te controleren valt of dat mensen meerdere malen een (dezelfde) melding doorgeven. Beetje onbetrouwbaar en populistisch stemmen winnen naar mijn mening.

  @Marrianne na je vorige reactie had ik een volwassener antwoord verwacht. Anoniem zeker, net zo anoniem als ik. Over schofferen gesproken…


  ⚠️ Meld

 21. Wie kaatst…
  Stadshagen is natuurlijk een klein wijkje, waar iedereen naast elkaar woont… Net zoals in Holtenbroek: ook al zo’n klein wijkje…
  Oké nou hou ik op met terugschofferen, ik denk dat ik duidelijk genoeg ben geweest nu…
  😀


  ⚠️ Meld

 22. @FCCCCCZCC??

  Ben je van de politie? Grijp jij in? Met andere woorden: is het voor jou van belang of het in Stadshagen is of in Zwolle Zuid waar iemand de knallen hoort? Jij veegt het gewoon van tafel als iemand zegt dat hij/zij last van knallen heeft.

  Maar daar ga je weer….. anderen in Stadshagen horen het niet dus is het niet waar…. toch?

  Holtenbroek is groter dan jouw tuintje/balkonnetje. Stadshagen is groter dan het tuintje/balkonnetje van de kennissen van jou in Stadshagen.


  ⚠️ Meld

 23. @WFvN

  Van mij is helemaal niet van belang waar het knalt want ik erger mij er niet aan. Zie bv. het 2e bericht in dit artikel. Van mij zou het elke dag wel oud en nieuw mogen zijn. Maar aan de andere kant ook weer niet want dan zou het gaan vervelen.
  Ik veeg alleen van tafel dat er zogenaamd het hele jaar geknald zou worden in Stadshagen of waar dan ook. Alleen nu de laatste dagen hoor je er ineens mensen over. Als er wel het hele jaar geknald zou worden waarom lees of hoor je er dan niks over behalve met oud en nieuw?


  ⚠️ Meld

 24. FCZZ, ik verzeker je dat er hier elk weekend geknald wordt. Behoorlijk zware knallen. Ik praat daar niet over met anderen, want vind het niet zo’n interessant onderwerp voor een gesprek. Ik lees hierboven dat er meer mensen zijn die het hele jaar door geknal horen. Weet niet waarom jij het niet hoort, maar begrijp ook niet waarom je de waarneming van anderen in twijfel trekt.


  ⚠️ Meld

 25. @Dame waarom hoor je er dan alleen met oud en nieuw over? Hierboven lees ik nu een aantal reacties waarin wordt aangegeven dat er het hele jaar geknald wordt. Daar tegenover een aantal reacties die zeggen dat er buiten oud en nieuw om niks te horen is.
  Mijn waarneming is ook dat ik buiten de periode rond oud en nieuw en soms bij PEC geen illegale knallen hoor.


  ⚠️ Meld

 26. Omdat er rond oud en nieuw topics op internet verschijnen, FCZZ. Dan melden mensen dit ook. En natuurlijk neemt het aantal knallen toe tegen het einde van het jaar. Maar echt, het is hier elk weekend raak. Ik vraag me altijd af wie dat doen en waarom. En ook hoe ze eraan komen. Zal wel niet bewaard zijn, want meestal brandt het in de zakken.


  ⚠️ Meld

 27. En natuurlijk een beetje onzin om de waarnemingen van mensen die niks horen tegenover die van mensen die wel wat horen, te zetten. Als jij nooit iemand door rood ziet rijden en ik wel, wat zegt dat dan? Dat het wel of niet gebeurt?


  ⚠️ Meld

 28. Nou dame ben erg nieuwschierig welke gedeelte jij van de aalanden woont.. ik hoor er namelijk niks over.. kan me niet echt heugen dat er elk weekend vuurwerk wordt afgestoken in de wijk.. 🙁


  ⚠️ Meld

 29. @FCZZ Ik heb mijn mening helemaal nog niet gegeven. Alleen mijn waarneming die die van ans en anderen ondersteunt. Als je mijn mening wilt weten, dan wil ik die wel geven: ik stoor me niet echt aan die knallen. Schrik er wel regelmatig van en verbaas me erover waar ze het vandaan halen en wat de lol ervan is. Met oudjaar vind ik vuurwerk leuk, maar ben ook blij wanneer het afgelopen is en iedereen zijn vingers en ogen nog heeft. Jaren geleden werd er in december meer geknald. Toen meed ik groepjes jongens uit vrees dat ze vuurwerk naar me gooiden. Dat komt eigenlijk niet meer voor.
  @Evert Eerst wil je de wijk weten, nu het gedeelte: zal ik mijn adres posten, zodat je het kunt komen controleren? Waarom geloof je het niet? En heb je een tijd terug ook niet gelezen dat ze containers in de fik hebben gestoken door er vuurwerk in te gooien? Nee? Dan zal dat ook wel gelogen zijn. Want kennelijk gebeuren alleen die dingen die jijzelf gezien of gehoord hebt.


  ⚠️ Meld

 30. Haha ik kan me een breuk lachen om die reacties hier. Gaat het nou om het vuurwerk overlast of het gelijk krijgen in wie wel of niet wat gehoord heeft haha, prachtig!

  Laat lekker…het is de tijd van het jaar. Gezellig! Hier in Zuid heb ik er weinig last van. Of gaan we straks ook weer zeuren als de kids langs de deuren gaan om de kerstbomen op te halen voor een zwembadkaartje. Al die dennennaalden op straat, bah!


  ⚠️ Meld

 31. @Dame en ik geef mijn mening en waarnemening die ondersteunt dat ik en anderen (zoals ik hierboven lees) niks hoor buiten oud en nieuw om. Blijkbaar mag dat niet omdat dat een andere waarneming en mening is dan de jouwe.

  @Fredje ik lach mij ook helemaal kapot. Hoe meer mensen er reageren hoe leuker het wordt! ;D


  ⚠️ Meld

 32. nog 22 uur dan hebben ze echt reden tot klagen over overlast 😀 mensen die politie bellen omdat een paar kinderen romeinse kaarsen afsteken ding waar gekleurde balletjes uitkomen wat helemaal geen geluid maakt. vindt ik het ergst van allemaal. en die kunnen morgen hun lol op reken maar dat ik buiten sta van 10 tot 2 uur snachts ;D en ook dan echt geen minuut rust 😀 en begin zoals gewoonlijk even lekker om precies 10 uur met een mooie rode klapper :D;D iedereen vast een fijne dag gewenst en een goed uiteinde ;D


  ⚠️ Meld

 33. Klopt, FCZZ. Dat jij niets hoort, neem ik zonder meer van je aan, maar wat ik raar vind is dat je de waarneming van anderen die wel iets horen in twijfel meent te moeten trekken. Wat mij betreft heeft dat niets met “mening” te maken. Of houdt je “mening” in dat alles wat jij niet waarneemt, niet bestaat. Dat kan natuurlijk ook nog, maar dat zou dan wel een erg beperkte mening zijn.
  @Fredje, zoals je kon lezen gaat het mij níet om vuurwerkoverlast, maar idd om de rariteit dat FCZZ meent te weten wat anderen wel of niet horen. Ik ben wel blij dat we met onze komische discussie FCZZ aan het lachen krijgen, want ik wens ook hem een vrolijk uiteinde en goed begin. En vooral dat hij zijn vuurwerk veilig afsteekt: o.a. geen illegaal vuurwerk, vuurwerkbril, niet opnieuw aansteken als het vuurwerk niet afgaat en vuurpijlen in een fles en niet uit de hand.


  ⚠️ Meld

 34. @dame, ja als je de ”waarheid” zou spreken kan je ook wel vertellen in welke richting jij woont van de aalanden.. je adres hoef ik niet te weten.. Ik heb namelijk het afgelopen jaar misschien 1 of 2 weekenden iets van vuurwerk gehoord.. maar sommigen janken al om een knal of wat dan ook.. Soms ben ik er ook wel klaar mee met dat geknal.. of als de kleine net op bed ligt en er een knal afgaat.. what ever, ik ga niet gelijk aan de telefoon hangen om de zooi te verlinken.. Ik stap er eerder na toe, en vraag gewoon vriendelijk om het niet te doen.

  Maar ieder weekend vuurwerk? haha, nee dat gaat er bij mij nog steeds niet in. :-*


  ⚠️ Meld

 35. @evert Natuurlijk spreek ik de “waarheid” niet. Wat dacht je dan? Dat ik hier zou zeggen hoe het werkelijk is? Dat ik buiten oudjaar nooit een knal hoor, maar dat hier maar even opschrijf om jou te stangen. Dat is een hobby van me namelijk.
  Waarom zeg jij niet in welke hoek jij woont, als je daar geen probleem mee hebt. Dan zal ik wel aangeven of dat mijn buurtje is of niet.


  ⚠️ Meld

 36. Sommige mensen janken al vrij snel.. en maken het allemaal erg overdreven.. zie ook feesten zoals fusion of dance.. 1 dag heb je last van wat muziek buiten.. maar her en der klagen de mensen gewoon omdat het niet normaal is en ”altijd” er last van hebben.. te zielig voor woorden eigenlijk..

  Ik woon zelf in de bekenbuurt.. 😀


  ⚠️ Meld

 37. Weet niet welk deel van de aa-landen er bedoeld word, maar de buurt dicht bij de devotentunnel de woningen met inpandige garage daar is heel het jaar vaak lawaai,

  Ook in dieze-oost wordt al flink geknald maar voornamelijk door fietsende pubers.

  Heb er zelf geen last van alleen zielig voor de hond maar daar heb je pilletjes voor dus makkelijk op te lossen.  ⚠️ Meld

 38. Evert is ook al zo’n ‘ik zie het niet dus is het er niet’-figuur.
  Weet je wat pas te zielig voor woorden is? Als je puur alleen af kan gaan op je eigen zintuigen en dus niet kan nadenken over dingen die zich daarbuiten afspelen.

  Behalve zielig eigenlijk gewoon primitief. Honden, katten en vele andere dieren moeten het daar ook mee doen. Maar het scheelt je natuurlijk wel een boel zorgen.


  ⚠️ Meld

 39. Voor de mensen die zo zitten te klagen!! ik geloof dat er nog een vacature openstond voor een onbewoond eiland in de waddenzee!!

  (het is maar 1x per jaar die knalletjes! Ik woon in stadshagen en merk er weinig van.


  ⚠️ Meld

 40. Nou evert, van “janken” kun je mij niet beschuldigen. Niet over fusion of dance en niet over vuurwerk. Kennelijk mág niet gezegd worden dat er vaker wordt geknald dan alleen rondom oud en nieuw. Het roept iig aanvallende reacties op. Waarom eigenlijk?
  En evert, ik woon in de diepenbuurt.


  ⚠️ Meld

 41. @WFVN,

  Als er elke weekend vuurwerk afgestoken zou worden dan moet ik zoiets toch ook wel gemerkt hebben? en ook ik kom erg vaak in de diepe buurt.. ook daar heb ik geen vuurwerk gezien eigenlijk? misschien nu? maar de rest van het jaar niet? of ik ben doof?

  Ik wil niet zeggen dat het er niet is maar ik heb het nooit gezien, gemerkt, of gehoord… Maar laten we stoppen met deze discussie 😀


  ⚠️ Meld

 42. Tjongejonge, evert, wat ben jij een gelijkhebberig type. Wanneer je het niet gelooft, dan geloof je het maar niet. Ik begrijp werkelijk niet wat jou er aan gelegen is om zo hardnekkig te willen ontkennen wat anderen beweren, zelfs als ze daar niet over klagen. Maar mijn zegen heb je.


  ⚠️ Meld

 43. @evert
  Het hele jaar door wil natuurlijk niet zeggen ‘constant’ of ‘elke dag’ of ‘elke week’. Dat moest er nog bij komen!
  Het hele jaar door wil zeggen dat niet alleen de aanloop naar nieuwjaar (zeg vanaf half december) geschoten wordt maar meerdere keren per jaar. Gemiddeld genomen is het in ieder geval wel een keer per maand raak bij ons in de buurt. Soms één avond, soms een avond of 3 achter elkaar. Soms elke week bijvoorbeeld op vrijdagavond.
  Niet de hele dag door schieten, dat niet maar wel genoeg om vaker per jaar kinderen uit hun bed te jagen.


  ⚠️ Meld

 44. Nou ik vind het onschuldige vuurwerk niet erg, maar om nou een bushokje (Gombertstraat) helemaal kapot te knallen is ook zo wat! Er zijn hier in Holtenbroek echt absurd harde knallen! Schik me elke keer de pleuris! Maar geeft niets, zolang er niets kapot gaat en er niemand gewond raakt vind ik het wel goed! Happy new year everybody 😀


  ⚠️ Meld

 45. hier in zwolle zuid is het elk jaar vanaf september raak. midden in de nacht van die fijne vuurwerkbommen. iedereen mag van mijn op 31 januari van alles afsteken en af en toe in andere maanden rotjes ok ,maar die vuurwerkbommen zijn echt irritant, en dan die opmerking ,dat het niet mag maakt het extra spannend, vind ik echt heel kort door de bocht. kun je wel meer dingen goed praten.


  ⚠️ Meld

 46. @dame,

  gelukkig maar.. het is niet om mijn gelijk te halen.. het is om wat ik gezien en gehoord heb.. en dat is dus HELEMAAL NIKS.. duidelijk? sjonge jonge wie wilt hier nu zijn gelijk halen? in de diepe buurt gebeurt normaal gesproken helemaal geen reed.. maar bij jou zeker een uitzondering? 😀


  ⚠️ Meld

 47. Ach wel lachen deze discussie! Ik ben niet zo van knalvuurwerk, zolang ze het maar niet op mij gooien vindt ik het best. Siervuurwerk vindt ik daarentegen wel prachtig!:)


  ⚠️ Meld

 48. Welke reden zou er toch zijn dat er 3 dagen vuurwerk verkocht mag worden. Er maar 1 dag mag worden afgeschoten?
  Simpele oplossing alleen verkoop op 31-12 van 00.01 s’morgens tot 17.00 uur s’middag. Vanaf 10.00 uur tot 1-1 2.00 uur mag je afsteken.
  Stukken minder overlast. Of zou daar de winkelier, voor wie dit vaak een noodzakelijk extraatje is, om het hoofd boven water te houden niet aanvaardbaar zijn. En wat dacht van de nederlandse staat, wat wanneer we geen miljoenen de lucht in schieten, dus ook niet een deel de staatskas in?

  Of centrale plekken om af te steken, wie gaat dat betalen?? En op hoeveel plekken gaat dit gebeuren?

  Ik zie voorlopig nog geen verandering in het omgaan met vuurwerk afsteken.

  Heb even in mijn glazen bol gekeken

  🙂


  ⚠️ Meld

 49. vergeet ook niet even de extra inkomen nog voor de staat ingrid de boetes die je krijgt voor te vroeg afsteken komt ook in de staatskas 😉 maar boeit mij allemaal niet ik kijk toch wel uit en ik heb geduld tot 10 uur ;D


  ⚠️ Meld

 50. mischien dat sommige mensen hier ergen een plek en tijd moeten afspreken en het daar ff op te lossen,face 2 face…….

  oeh das eng he?!:o:o:o


  ⚠️ Meld

 51. @db:
  Zolang jij het daar van moet hebben en niet tegen gewone gezonde kritiek kan… is er voor mij geen reden om een redeloos mens tegen te willen komen!
  Ik wens je een goed uiteinde met een goed begin met al je ledematen!
  😀


  ⚠️ Meld

 52. Ik kom net uit de AA-landen (toevallig bekenbuurt) gefietst. Een zee van rust vergeleken met Holtenbroek. 2 harde klappen gehoord uit de richting Biesbosch/Spui. Voor de rest een zondagse stilte met uit de verte enkele knalletjes.


  ⚠️ Meld

 53. Bij ons was het gisteravond (zondag) voor de verandering betrekkelijk rustig. Aan het begin van de avond werd wel wat geschoten maar minder dan zaterdagavond. Rond 23:00h een paar harde knallen en vannacht om 01:00h (fijn tijdstip) een hele reeks zware knallen.

  Maar die heb jij vast niet gehoord dus zal het wel onzin zijn toch?


  ⚠️ Meld

 54. Ik geloof helemaal niet dat het in Holtenbroek zo onrustig is met vuurwerk: ben er net doorheen gekomen met de bus en ik heb geen knal gehoord! Dus is het niet waar wat FCZZ zegt, want ik heb het niet gehoord, dus kan het niet waar zijn…
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

Reageer