Man aangehouden voor mishandeling portier

Zwolle – In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 december werd aan de Voorstraat een 31-jarige man uit Zwolle aangehouden voor mishandeling.
Hij wilde naar binnen maar kon niet worden toegelaten. De man bleef vervelend en agressief doen. De man kwam erg dicht bij een portier. Deze gaf de man een duwtje om hem op afstand te houden. Hierop werd hij agressief en begon om zich heen te slaan. De portier werd hierbij in het gezicht geslagen.
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Er wordt tijd dat er dat soort mensen de binnenstad niet komen tijd voor een grote “Schoonmaak actie” een keer fout, jaar verbod!!
  Honden zijn en geen mensen weg ermee!!!  ⚠️ Meld

 2. Als het die beveiliger is van de Timeless zal het mogelijk niet alleen bij een duwtje gebleven zijn. Nare man is dat. Maar dat terzijde.


  ⚠️ Meld

 3. Wordt eens tijd dat daar eens serieus naar gekeken wordt. Niet dat ik zeg dat portiers bij voorbaat slecht zijn of dat er nonstop rotzooi is in de Voorstraat. Maar ik heb persoonlijk wel eens meegemaakt terwijl er niks aan de hand was, en heb meeeerderemalen compleet intolerant gedrag gezien van portiers waarna meneer agent met veel bombarie de ‘boosdoener’ wegbracht naar das buro om vervolgens weer bijna wheelies te gaan doen op hun MTB’s.

  Let wel, gasten die rotzooi trappen mogen van mij aangepakt worden.


  ⚠️ Meld

 4. Die gasten wordt duidelijk gemaakt dat ze niet erin mogen dan moeten ze gewoon weg! klaar! geens vragen of verdere gezeur!! Dat willen ze niet of ze het niet graag fijn vinden nou pech dan die portiers staan daar en die bepalen hoe en wat en niet de gasten zelf!!  ⚠️ Meld

Reageer