Groep gepakt na mishandeling aan Merwedelaan

Zwolle – In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 december kreeg de politie een melding van onenigheid aan de Merwedelaan. Een aantal personen zou zijn geslagen door een groep van zes personen.

De groep van zes personen werd in eerste instantie niet aangetroffen. Op de Botlek wordt een groep aangetroffen die aan het opgegeven signalement voldeed. Een gedeelte van de groep probeerde er vandoor te gaan bij het zien van de politie. Na enig zoekwerk door de politie worden er vijf mannen uit Zwolle en een uit Kampen (18) aangehouden. De leeftijden van de overige mannen zijn 18 (2x), 21 en 22 jaar.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @Admin:
  Waarom tel ik nu nog steeds maar 5 personen met de leeftijden die er staan dan? Vergissing in leeftijden die genoemd worden? Of vergissing in aantal mensen dat aangehouden is? Toch maar 5 i.p.v. 6 personen aangehouden?

  ==========

  Geen idee.
  Het betreft (vaak) een integraal politie persbericht.


  ⚠️ Meld

 2. Dat is een goede tip, db, daar heeft Marianne wat aan!. Buiten de 18-jarige Kampenaar, zijn er 2 18-jarige Zwollenaren opgepakt en 1 21-jarige en 1 22-jarige. Dat maakt samen?


  ⚠️ Meld

 3. Ik had ook bijna geantwoord dat het er wel in stond. Ga je gemakkelijk de mist mee in……maar inderdaad, het staat er niet in. Scherp opgemerkt als je dat bij het alleen lezen van de tekst eruit haalt trouwens!
  Ik vindt het overigens allemaal erg raadselachtig…..Hoe oud is deze mysterieuze ‘zesde man’…? Is hij 17, of misschien wel 93 jaar?:)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.