Het weer: regenachtig begin van het nieuwe jaar

Zwolle – Dinsdagochtend trekt de regen via het oosten het land uit, waarna het in de middag droger wordt en zal de zon zich even laten zien. Het wordt 7 tot 9 graden bij een matige westelijke wind, kracht 3 tot 5.

31-12-2012_weerfoto_oudejaarsnacht_holtenbroek.jpg 
Oudejaarsnacht Holtenbroek

Woensdag belooft een redelijk droge dag te worden. Misschien dat er in de ochtend nog zeer plaatselijk een buitje valt, maar daar blijft het bij. Het wordt zo’n 8 graden. Donderdag is het wisselend bewolkt en schijnt af en toe de zon. Bij een wind uit westerlijke richting wordt het zo’n 10 graden.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Zijn het niet gewoon de daken, Rick? Opde voorste huizen zie ik geen sneeuw en Harry kennende laat ie geen oude foto’s plaatsen. Wel weer een plaatje trouwens dat het waard is bewaard te blijven. Harry, ik hoop in 213 weer vele mooie foto’s van je te zien.Chapaeu!


  ⚠️ Meld

 2. het is inderdaad een mooie foto, maar volgens mij als ik goed kijk ligt er inderdaad sneeuw op de daken dus het kan het best een oude foto zijn.


  ⚠️ Meld

 3. De foto is op Oudejaarsavond ingestuurd en kan daarom niet van de afgelopen nacht zijn. Dit omdat we dagelijks het weerbericht met foto direct na middernacht publiceren.

  Dame heeft grotendeels gelijk. Harry stuurt dagelijks een weerfoto van die dag voor de andere dag in, maar dit keer dus niet. Wel is het een toepasselijke en mooie foto!!

  Fijn 2013!


  ⚠️ Meld

Reageer