Zwolle in Beeld 2012

Zwolle – Het Historisch Centrum Overijssel (HCO), Odeon de Spiegel Theaters en Uitgeverij de Stentor presenteren het uitgebreide jaaroverzicht over 2012 van Zwolle, weergegeven in een unieke selectie beelden van de bekende stadsfotografen Harry ten Klooster, Frans Paalman en Pedro Sluiter.

02-01-2013_nieuwjaars_bijeenkomst_gem_zl_01_.jpg

Er is een expositie van foto’s te zien in Odeon de Spiegel en in het Historisch Centrum Overijssel. Naast de expositie van foto’s in het HCO en Odeon de Spiegel Theaters is er een jaarboek samengesteld met een unieke selectie foto’s die met een duidelijke, spraakmakende uitleg kort de hoogtepunten van Zwolle en omgeving 2012 weergeven. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in theater De Spiegel kreeg burgemeester H.J. Meijer het eerste exemplaar. De expositie in Odeon de Spiegel is van 3 januari tot en met 20 februari 2013. In het Historisch Centrum Overijssel is de expositie te zien van 17 januari tot en met 20 februari 2013. Het jaarboek is te koop in het HCO gedurende de tentoonstelling. Weblog Zwolle fotograaf Harry ten Klooster deed vrijwillig mee aan het project. Het hele jaar door had hij naast zijn dagelijkse vrijwilligerswerk voor Weblog Zwolle ook de focus op het jaaroverzicht. Dat kostte de nodige energie maar levert nu heel veel waardering op.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Wat een leuk initiatief, past mooi in de kast naast het rijtje ‘het aanzien van’… Mooi idee vanuit samen-werking, complimenten!


    ⚠️ Meld

  2. Heren .. Frans , Harry en Pedro … de waardering voor jullie werk , hetvastleggen van het dagelijkse is er toch wel.
    Maar nu is het nog tastbaar ook. … Gefeliciteerd !

    Ik ga straks zeker kijken bij het HCO


    ⚠️ Meld

Reageer