Bedreiging en mishandeling van politiestagiaire

Een 22 jarige inwoner uit Zwolle is aangehouden voor het mishandelen en bedreigen van een stagiaire. De student, die stage liep bij de politie, was tijdens zijn stage aanwezig toen de verdachte werd ingesloten voor onderzoek. Toen hij ’s avond naar de trein wandelde, kwam hij de inmiddels weer vrij gelaten verdachte tegen. De verdachte bedacht zich geen moment en bedreigde hem en sloeg hem een aantal malen in het gezicht. De student is vervolgens  gevlucht en heeft de politie gebeld.

De verdachte kon later worden aangehouden. Tijdens zijn aanhouding bedreigde en beledigde hij de aanwezige politiemensen. De agressieve verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Hij zit nog vast. Zijn gedrag levert hem in ieder geval meerdere proces-verbalen op.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Kijk een echte vent ,als ze met een pet oplopen en met de andere collega s ,maar staan ze alleen die blauwe angsthazen,lopen ze bijna de stenen uit de straat


    ⚠️ Meld

  2. Erg volwassen reactie, guus gatello. … Een echte vent gebruikt zijn hersens ipv domme kracht. Moge deze 22-jarige een fijne “vriend” ontmoeten in de doucheruimte.


    ⚠️ Meld

  3. Tjonge Guus je leest wel erg slecht. De jongen liep stage en hoeft dus niet per definitie in een blauw pak rond te lopen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.