Man mishandelt zwangere vriendin

Zwolle – In de Zwolse wijk Stadshagen is woensdagmiddag 2 januari 2013 een 29-jarige man aangehouden voor het mishandelen van zijn zwangere vriendin (34).

De twee hadden ruzie gekregen in de achtertuin waarbij de verdachte een vuurkorf door de achterruit gooide. Binnen ging de ruzie verder en kneep de verdachte de keel van zijn vriendin dicht. Uiteindelijk viel de vrouw op de grond. De politie heeft de verdachte die voor de woning zat, aangehouden voor mishandeling. De huiselijk geweldprocedure is in gang gezet.

Artikel delen:
Reacties 37
 1. Hou de politieberichten hier maar eens in de gaten, naast het centrum valt Stadshagen meer en meer op in het nieuws met ontvoeringen, hangjeugd, agressiviteit, vernielingen enz. Die twijfelachtige eer van probleemwijk ging tot een paar jaar geleden nog naar Holtenbroek.


  ⚠️ Meld

 2. Ach Marianne, Stadshagen wordt steeds groter dus is er verhoudingsgewijs ook steeds meer aan de hand. Heeft alleen helemaal niets met “probleemwijk” te maken. Ook in Zuid/AA-landen ja zelfs in Berkum gebeurt deze ongein dus dan zou direct maar heel Zwolle als probleem stad aangemerkt worden?! Dus, niet overdrijven.  ⚠️ Meld

 3. mariane ik irriteer me elke dag mateloos aan al jou zielige posts op deze weblog, een typische pvv’er die overal gelijk een label opplakt. ”Oh er is iets gebeurd in Stadshagen dan heeft het met de WIJK te maken” ”oh er gebeurd iets in Holtenbroek of het heeft met Holtenbroek te maken” overal waar mensen wonen gebeuren dit soort dingen, dus om nou gelijk een bepaalde wijk te generaliseren is gewoon echt gewoon heel erg zielig.

  Als je niet tegen nieuws kan, lees het dan lekker niet en ga ergens in Delftzijl wonen,
  Ik erger me dood aan dit soort bekrompen mensen, en ik ben echt niet de enige….  ⚠️ Meld

 4. Lijkt mij ook logisch stadshagen heeft 2,5 keer zoveel inwoners dus verhoudingsgewijs gebeurt hier dan ook meer.

  Plus heel veel bewoners van Holtenbroek zijn naar stadshagen verhuisd dus die overlast neem je automatisch mee.


  ⚠️ Meld

 5. het maakt niet uit in welke wijk dit gebeurt, het is verschrikkelijk dat mensen zich zelf niet meer in acht nemen en maar slaan, schoppen enz, als er iets gebeurt wat ze niet aanstaat of als een ander een andere mening heeft, deze mensen moeten buiten een straf ook een verplichte anti agressie cursus volgen om dit gedrag af te leren, ik hoop dat het goed gaat met deze vrouw en haar ongeboren kind en dat ze eens na gaat denken of ze nog wel verder wil met deze man veel sterkte de komende tijd


  ⚠️ Meld

 6. ja dat die gast aangehouden is is het goed maar voor hoelang???
  Dat soort kakkerlaken zijn weer met een tijdje vrij en in de toekomst flikt die dat weer ergens anders…
  Wanneer gaat de wet veranderen en dat de straffen anders worden zodat de men dat soort dingen minder of helemaal niet meer doet…
  Sterkte die vrouw en hopelijk is met de baby alles goed en voor die eikel zomax mogelijk boete, en wat tijdje zitten ook goed zou zijn…


  ⚠️ Meld

 7. @Rotterdammer…… “een typische PVV’er…” en “… gelijk een label plakken…” ?? ?? !!

  Kennelijk ben je daar zelf ook niet zo vies van…!


  ⚠️ Meld

 8. @Rotterdammer; niet meteen beginnen met kwalificeren in allerlei termen, iets meer afstand nemen en wellicht op voorhand eerst eens een vraag stellen… dat zou je sieren! Ook naar Marianne toe!

  “Ok Marianne, sorry voor m’n reactie…. was niet zo bedoeld, maar wat ik bedoelde aan te geven als reactie op jouw reactie op dit rottige nieuws is dat ik vind dat jij… …” Toch?


  ⚠️ Meld

 9. Tuurlijk , nou ligt het weer aan de mensen die van Holtenbroek naar dat scheitstadshagen zijn vertrokken. Nou geloof me, een echte Zwollenaar/Holtenbroeker zal nooit en te nimmer vrijwillig naar dat schuttingdorp vertrekken.
  En idd komen er tegenwoordig meer berichten van ellende daar weg dan uit H’broek. Van hennepkwekerijen tot moord. Alles komt voorbij.


  ⚠️ Meld

 10. Als ‘Rasechte Zwollenaar’ heb je kennelijk nog niet begrepen hoe het ‘ligt’ als het gaat om bewonersaantallen verdeeld over de diverse wijken in Zwolle… lees ook eens de eerdere reacties!

  En… … heb je mijn reacties op ‘Rotterdam’ kennelijk niet ter ore genomen…! Hou het ‘on-topic’ alsjeblieft en lees eerst eens voordat je reageert!!

  Dit artikel op ‘WLZ’ gaat over een man die een zwangere vrouw heeft mishandeld!


  ⚠️ Meld

 11. @ ‘Rasechte Zwollenaar’: Ook die heb ik gelezen! Wat je er nu mee bedoeld is mij volledig onduidelijk! Wellicht dat anderen, dit als aanvulling op jou, mij dat kunnen uitleggen… …!!

  Maar nogmaals: dit artikel op ‘WLZ’ gaat over een man die kennelijk zijn zwangere vriendin heeft mishandeld!


  ⚠️ Meld

 12. Bericht door Rasechte Zwollenaar , op 3 januari 2013 om 19:03

  Tuurlijk , nou ligt het weer aan de mensen die van Holtenbroek naar dat scheitstadshagen zijn vertrokken. Nou geloof me, een echte Zwollenaar/Holtenbroeker zal nooit en te nimmer vrijwillig naar dat schuttingdorp vertrekken.

  Nee, dat zeiden ze 25 jaar geleden ook over Zwolle-zuid en aldaar de grootste wijk van Zwolle.


  ⚠️ Meld

 13. Jemig… ‘Blauwvinger’ kom jij hier op ‘WLZ’ ook nog eens de reacties verzieken of ga je ook eerst je inhoudelijk ‘verdiepen’, dit voordat je reacties plaatst en je daadwerkelijk houdt aan ‘het reageren ‘on-topic’ op een artikel als deze’??!!


  ⚠️ Meld

 14. bah, wat een negatieve reacties en vooringenomenheid hier toch weer.

  Misschien had die man een psychose of had zijn vriendin een overdosis hormonen (zwanger !) genoeg redenen om je mond te houden totdat we echt weten wat er speelde.  ⚠️ Meld

 15. Jongens toch…….het gaat gewoon over het hebben van een kort lontje….als ik jullie reacties zo eens lees……hebben jullie daar allemaal wel een beetje last van……..ff relativeren en we gaan met frisse moed verder…..  ⚠️ Meld

 16. Ik vind dat we Stadshagen weer aan de natuur terug moeten geven.:)
  Nee, onzin natuurlijk. Ik vind dat wel, maar om een heel andere reden. Dit trieste voorval is niet aan een bepaalde wijk of bevolkingsgroep te koppelen. Ik hoop dat ze baat zullen hebben bij die huiselijk-geweldprocedure.


  ⚠️ Meld

 17. deze 2 zijn mij bekend, heel erg jammer, de man is altijd heel rustig en de vrouw heeft borderlijn en nog wat andere psychische klachten. Deze man is de ruste zelfde. Heel erg jammer.


  ⚠️ Meld

 18. Zo zit er dus achter ieder bericht een heel verhaal. Oordeel niet opdat gij niet veroordeeld wordt, blijkt maar weer een waar gezegde. Ik hoop dat het stel goed hulp krijgt. Triest.


  ⚠️ Meld

 19. De man was verre van rustig, en ik geloof dan ook de verklaring van ‘hakken en zagen’ niet. Vooral niet als je de ziekte Borderline verkeerd schrijft.


  ⚠️ Meld

 20. dit heb ik idd gezien. ik keek naar buiten en zag toen politie in de straat staan. ik had geen idee waarvoor maar nu ik dit lees. ik hoop eigenlijk dat haar zoon er niet bij was toen dat gebeurde.

  voor de mensen die willen weten waar het in stadshagen gebeurde nou het was in het oude gedeelte van stadshagen gebeurd. het begin stuk bij de 2e rotonde als je stadshagen binnen komt.


  ⚠️ Meld

 21. hoera, het nieuwe jaar is weer begonnen en de goede voornemens kunnen weer de prullenbak in, als ik zo het merendeel van de reacties lees is het weer “business as usual”


  ⚠️ Meld

 22. Mooie reactie Karola 😉
  En idd we weten niet wat er zich heeft afgespeeld..
  Buiten dat is het natuurlijk alles behalve normaal dat je iemand zijn/haar keel dicht knijpt!
  De reden waarom dit waarschijnlijk het nieuws haalt is denk ik omdat het onderwerp Huiselijk Geweld steeds meer onder de aandacht wordt gebracht. Goede zaak!
  En voor nu… wens ik iedereen een fijne dag met een heerlijk weekend in het vooruizicht!


  ⚠️ Meld

 23. Bericht door Hanekamp, op 3 januari 2013 om 19:57

  Jemig… ‘Blauwvinger’ kom jij hier op ‘WLZ’ ook nog eens de reacties verzieken of ga je ook eerst je inhoudelijk ‘verdiepen’, dit voordat je reacties plaatst en je daadwerkelijk houdt aan ‘het reageren ‘on-topic’ op een artikel als deze’??!!

  Kijk eens in de spiegel, want dit is ook alles behalve “on-topic”


  ⚠️ Meld

 24. Tjonge, wat een geneuzel over deze trieste gebeurtenis. Het doet niet ter zake waar dit heeft plaatsgevonden. Het is voor de betrokkenen (zowel dader als slachtoffer) buitengewoon verdrietig dat dit is gebeurd. Laat de hulpverlening zijn of haar werk doen, hopelijk biedt dat een oplossing.


  ⚠️ Meld

 25. jammer dit.. het gaat over mijn broertje die nog nooit een vrouw met en vinger heeft aangeraakt zo erg uit de tent gelokt door deze meid die tottaal geen eigenwaarde heeft… en ja bordeline ga daar maar mee om hij kwam zijn fiets ophalen omdat hij anders te laat op zn werk kwam .. maar dat werd hem niet gegunt!


  ⚠️ Meld

Reageer