7710 euro na oliebolactie voor Autisme Sportief

Zwolle – Het bakken van oliebollen van een aantal actieve ondernemers voor het goede doel heeft een mooi bedrag opgeleverd. De totaalopbrengst voor stichting Autisme Sportief bedraagt 7710 euro. 

28-12-2012_oliebollen_aktie_autisme_sportief_04.jpg 
Initiatiefnemers zijn: Wilko van Gurp, Peter en Martijn Bloemink en Jack de Haan…

De actie ‘Oliebollen tegen…’ zet zich elk jaar in voor een goed doel binnen Zwolle. Vorig jaar heeft Oliebollen tegen… € 5281.57 opgehaald voor Stichting Linda tegen Melanoom. Dit jaar was het goede doel Stichting Autisme Sportief. Oliebollenbakken voor kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis. Autisme Sportief gaat de gekregen 4.000 euro besteden voor een aangepaste fitnesstuin, waar de jongeren kunnen sporten in een rustige en prikkelarme omgeving. Stichting Autisme Sportief verzorgt sport en recreatie begeleiding voor kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis. Daarnaast verzorgt de stichting (korte) vakantie trips in binnen en buitenland.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. TOP Peter en Martijn!!! De bollen waren heerlijk en het doel fantastisch!! Geweldig hoe jullie dit weer voor elkaar hebben gekregen dit jaar. Dikke pluim!!!!


  ⚠️ Meld

 2. Wat raar om alleen twee mannen te bedanken terwijl het er vier zijn. Wat voor gunst ben je nodig Eva?

  Wilko, Peter, Martijn en Jack bedankt. En Wilco Voulon, doe er iets moois mee 😉


  ⚠️ Meld

 3. Ben blij dat ik er aan mee heb kunnen helpen! Onze dochter heeft zelf kenmerk ASS gekregen. Mede daarom heb ik graag die honderrden kilo’s beslag gemaakt. Mijn partner en dochter mede de bollen en flappen verkocht. Wij vonden het super om te doen. Wat t doel volgend jaar ook wordt…. Wij doen weer mee!!!!


  ⚠️ Meld

 4. Je hebt gelijk TAS, het was netter geweest om ook Wilko van Gurp en Jack de Haan te benoemen. En ook de andere 2 die op de foto staan. Waarom ik alleen de gebroeders Bloemink benoemde is, omdat ik die van de namen ken en ook al veel aan te danken heb… Volgend jaar hopen we er bij te zijn om mee te helpen met bakken. En voor komende andere projecten hopen we dit jaar ook van de partij te zijn.


  ⚠️ Meld

 5. Stichting Autisme Sportief is geheel zelfstandig. De bestuursleden krijgen geen salaris of vergoeding. De doelstelling is om de organisatie een goed fundament te geven en daar worden alle financiële middelen voor gebruikt. Nadat deze doelstelling is gehaald wordt er door het bestuur bekeken of er de mogelijkheid is de leiding een salaris uit te betalen.
  Bron: http://www.autismesportief.nl

  Wel vreemd dat dhr.Voulon en mevr.van Vliet zowel in het bestuur zitten en leiding zijn……


  ⚠️ Meld

 6. het is natuurlijker nog vreemder dat de namen van de bestuursleden van Stichting Autisme Sportief van de hun website gehaald zijn…  ⚠️ Meld

 7. Lees net dat er geen fitnesstuin komt, maar het geld besteed is aan watersport, kano’s zijn ook al gesponsord door andere actie, dus 4000 euro voor?…


  ⚠️ Meld

Reageer