Cursus waar je je talent en kracht ontdekt

Zwolle – De organisator van de Internationale Vrouwendag Zwolle, het Zwols Vrouwen Platform, heeft iets nieuws ontwikkeld. De cursus ‘Pimp je leven’ is voor vrouwen die graag betaald of vrijwillig willen werken, maar niet zo goed weten wat hun talenten en kwaliteiten zijn. In een kleine groep en begeleidt door een ervaren coach/trainer krijgen de vrouwen in zes lessen een goed beeld van hun eigen talent en kracht.

pimp_je_leven.jpg

Als bijdrage voor de cursus wordt 15 euro gevraagd. Daarnaast een actieve deelname: dus inzet en aanwezigheid. Na de cursus weet de deelnemer wat zij wil. Ze wordt dan doorverwezen naar organisaties die haar verder kunnen helpen. Denk aan het werkplein of  de vrijwilligerscentrale. De cursus leidt dus niet (direct) tot een baan, het helpt met focus. De deelnemer staat steviger en zelfbewuster in haar schoenen. Meer informatie over de cursus en aanmelden kan via http://www.zwolsvrouwenplatform.nl/ of info@zwolsvrouwenplatform.nl.

De cursus is een initiatief van het Zwols Vrouwen Platform. Dit platform zag afgelopen jaar bijna 900 vrouwen op de Internationale Vrouwendag, dat ook komend jaar weer gehouden wordt op 8 maart. Deze cursus borduurt voort op de inhoud van de Zwolse Vouwendag. Gezelligheid gecombineerd met inhoud en ‘samen kom je verder’.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Een ieder weet wel wat hij/zij wil maar is het er ook? Gelul dit soort dingen allemaal om de gasten die dit organiseren ook aan het werk te houden. Trouwens doen dit ook gratis als vrijwilliger of…theekransje?


    ⚠️ Meld

  2. Pimp je leven als vrouw die of betaalt of vrijwillig aan het werk wilt gaan? En daar gebruik je de term PIMP voor? dikke FAIL!!


    ⚠️ Meld

Reageer