Debuteren op de Vierdaagse van Nijmegen

Zwolle – Net als de voorgaande jaren is het ook in 2013 weer mogelijk om deel te nemen aan de Via Vierdaagse. In totaal 19 verenigingen/organisaties nemen in 2013 deel aan dit project, met als doel om de debutant aan de Vierdaagse van Nijmegen te trainen en te begeleiden. Ook in Zwolle is het mogelijk om via wandelsportvereniging ‘Wipstrikkwartier’ de training te volgen. Voorwaarde is wel dat men geen lid is van de KNBLO-NL en nog niet eerder de Vierdaagse van Nijmegen succesvol heeft volbracht.

Met het training- en voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse bent u goed voorbereid voor de Vierdaagse te Nijmegen, van start tot finish. Het project is toegankelijk voor wandelaars die nog geen lid van KNBLO-NL en debutant aan de Vierdaagse zijn. Onder debutanten verstaan we wandelaars die nog niet eerder het Vierdaagsekruis behaalden. U kunt zich individueel of via onze vereniging inschrijven. Via de vereniging krijgt u begeleiding in een groep en wordt alles met de organisatie van Via Vierdaagse voor u geregeld. Het inschrijfgeld is inclusief inschrijving voor de Vierdaagse. Er is een limiet van 25 deelnemers gesteld, dus wacht niet te lang met aanmelden! Tevens dient men in een omtrek van 50 km rond Zwolle te wonen indien u via de vereniging wilt deelnemen.

Deelname aan het project via wsv ‘Wipstrikkwartier’ heeft extra voordelen: Ÿ

Training onder begeleiding van de wandelsport-vereniging Ÿ

Deelname aan wandeltochten van de vereniging Ÿ

Automatisch lid van KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland, daarbij ontvangt u: ‘Het Wandelsportmagazine’, jaargids Landelijk Wandelprogramma 2013 en een voordeel ledenpas) Ÿ

Het verenigingsblad Ÿ

Kilometerregistratieboekje

Artikel delen:

Reageer