Bekeuringen voor bestuurder bromscooter

Zwolle – Op donderdagavond 3 januari zag de politie op de Obrechtstraat een bromscooter met twee personen erop zonder licht rijden. De politie wilde de scooter staande houden en ging naast de scooter rijden. De scooterbestuurder reageerde echter nergens op.

Hij reed de Obrechtstraat in en bleef doorrijden ook nadat hij door de politie was klem gereden. De scooterbestuurder kon op een gegeven moment worden staande gehouden door de politie. Het betrof een 20-jarige man uit Zwolle. Bij controle bleek dat de scooter onverzekerd was, de man geen rijbewijs had en ook werd bij hem de geur van alcoholgebruik geroken. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar blies hij 295 ug/l. Bij de fouillering op het bureau bleek hij twee bolletjes heroïne bij zich te hebben. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Bleef doorrijden terwijl hij was klem gereden? Hoe moet ik me dat voorstellen?

  Scooter helemaal klem tussen 2 auto’s maar dan toch doorgassen in de hoop de auto aan de kant te drukken?

  Of zou het een mislukte poging zijn geweest hem klem te rijden maar wat vervolgens verkeerd verwoord is in de tekst?


  ⚠️ Meld

 2. De banden lek schieten moeten ze doen bij de politie in zulke gevallen.Als deze gasten schade veroorzaken aan anderen hunbezittingen is er niet te halen .veelal hebben deze gasten ook nog een uitkering die ze eigenlijk niet toekomt met heroïne op zak


  ⚠️ Meld

 3. Haha Pieters…je begon zo goed! Maar wat je er uiteindelijk uitflapt…. Meer vooroordelen kun je bijna niet kwijt in één reactie!


  ⚠️ Meld

Reageer