PEC Zwolle op trainingskamp in Turkije

Zwolle – PEC Zwolle is zaterdag voor een trainingskamp gearriveerd in het Turkse Belek. Zondagochtend vond er een veldtraining plaats. Net buiten het centrum van Belek en vlak voor dat van Kadriye, op de uitgestrekte velden van het Papillon Ayscha Sportscenter werkte het team van Art Langeler een training af onder mooie, maar frisse weersomstandigheden. Dat meldt Paul Schrijver op de supporterssite zondag.

Een smal straatje in een half afgebouwde woonwijk leidde richting het complex. Eenmaal op het complex kon men de luxe villa’s links van het trainingsveld niet ontgaan, die op nog geen steenworp afstand van de eerder geschetste woonwijk stonden. Negentien spelers stonden op het veld: Diederik Boer, Danny Wintjens, Leon ter Wielen, Bram van Polen, Ricardo Talu, Mike Koenders, Gerard Aafjes, Bart van Hintum, Rochdi Achenteh, Giovanni Gravenbeek, Joey van den Berg, Joost Broerse, Frank Olijve, Arne Slot, Jesper Drost, Fred Benson, Denni Avdic, Youness Mokhtar en Wiljan Pluim. Jaap Stam deed tijdens de afsluitende training mee, terwijl Olijve vanaf de kant het spel aanschouwde. Olijve doet nog even rustig aan, nadat hij aan het slot van de eerste seizoenshelft zijn rentree maakte. Mustafa Saymak ontbrak. Hij speelt vanmiddag met de selectie van Turkije onder de 20 jaar.

Zondagmiddag zullen de Zwolse spelers het krachthonk ingaan. Zondagavond is er dan nog een teamactiviteit. Maamdag wordt er weer getraind op het Papillon Ayscha Sportcenter. Niet bij ieder team verloopt het even soepeltjes. Zo kwam VVV-Venlo vannacht pas aan in Belek na 5 uur vertraging en ook FC Volendam is nog niet in Turkije. De nummer 7 van de Jupiler League heeft zelfs 12 uur vertraging.

Artikel delen:
Reacties 31
 1. Hoop dat ze de week goed en gezond doorkomen. Ze oefenen later in de week nog tegen Werder Bremen.

  Paulus Schrijver is goed bezig. Hij vult wekelijks het Twitteraccount van @peczwolle met realtime verslagen. De jongen stevent daarmee Herman Nijman van de krant razendsnel voorbij.


  ⚠️ Meld

 2. Zal er nog sprake zijn van verkoop van spelers of tussentijdse aankopen? Er was een gerucht van Davy Klaassen van Ajax. Een targetspits zou zeer welkom zijn!!!! Benson en Avdic, die volgens Langeler van de buitencategorie was, vallen hard door de mand. Een scorende spits kan wel eens de redding van PEC in de Eredivisie worden, want voetballend zit het wel goed. Nu de doelpunten nog!!


  ⚠️ Meld

 3. Ja, haha, het moet natuurlijk wel wat lijken. Je moet toch kunnen zeggen dat je gaat trainen ‘in het buitenland’. Dat geeft status 😉 En ondertussen zijn de weersomstandigheden, want dat zou een argument kunnen zijn, ongeveer hetzelfde als hier in Nederland ;D


  ⚠️ Meld

 4. De verslagen zijn verkocht en de supporterssite is de mond gesnoerd !

  -Editted-

  Onafhankelijke site .org BULSHIT


  ⚠️ Meld

 5. Dat de supporterssite monddood is gemaakt na een handjeklap van directeur Van Wonderen en de hier bekende manager van het onbeduidende ZOO is me bekend. Ook dat Kleingeerts in NL achter is gebleven. Die kan van hier onmogelijk foto’s maken.


  ⚠️ Meld

 6. Algarve veeel beter, ook qua weer. Nu 17 graden.. Belek amper 12…s nachts rond vriespunt !!
  gekkenwerk……blijf dan lekker hier in de buurt, in de Leemcule, van de sub-sponsor.


  ⚠️ Meld

 7. Onmogelijk foto’s maken of er niet heengaan omdat sponsoren er geen heil meer in zien…

  – Editted-

  Persoonlijke aanvallen worden niet getolereerd!!~
  Bij herhaling volgt uitsluiting.


  ⚠️ Meld

 8. Kleingeerts zat bij de wedstrijden tegen PSV en Ajax trouwens wel aan de verkeerde kant te fotograferen. Hij had geen oog voor de kansen en doelpunten van ons eigen PEC.


  ⚠️ Meld

 9. Vanaf het moment dat Paalman niet meer welkom was op het veld van PEC maakt Kleingeerts de foto’s voor de krant, en dat doet hij verdomde goed. Je kan hem gerust de beste sportfotograaf van Zwolle noemen!


  ⚠️ Meld

 10. Pffff, wat een gezeic zeg. Die mannen moeten hun centen ook verdienen. Ga lekker zelf met je polaroid foto’s maken…
  En waar was jij dan met je support voor je club als jij Martijn constant in de gaten hield? Kom je voor de voetbal of om een “reden” te zoeken om weer lekker te btchjen vanaf je pc?


  ⚠️ Meld

 11. Ach, waarom zou je van elke passeerbeweging op een trainingskamp foto’s willen maken. Vrij nutteloos! En nieuwtjes over aankopen ofzo verwacht ik ook niet, en anders doen ze dat wel in de eigen persruimte als ze weer terug vanaf zaterdag. Non-nieuws deze week dus 😉 En laat ZOO daar maar voor betalen 😀 (als ze dat al doen….).


  ⚠️ Meld

 12. Jammer om hier allerlei kwaadwillende reacties te lezen aan het adres van Martijn Kleingeerts en Rene Buijsrogge jr van .org. Dat verdienen deze heren op grond van de tijd en energie die zij steken in het op pro deo basis informeren van supporters niet.


  ⚠️ Meld

 13. Het is mijn eigen keus geweest om niet mee te gaan naar Belek. Ik heb altijd met veel plezier de filmpjes samen met Rene voor org gemaakt. Dat de club de rechten verkoopt van een trainingskamp is opmerkelijk naar mijn idee en daar kan je over discussiëren. Ik mocht wel degelijk fotograferen tijdens trainingskamp dus dat is een misverstand en ook niet door mij naar buiten gecommuniceerd . Wie weet volgende keer weer! Er wordt een dagelijks verslag op peczwolle.org geplaatst en daarnaast De Stentor of RTV ZOO raadplegen. Op een goede tweede seizoens helft!


  ⚠️ Meld

 14. Op digitale tv kan ik ZOO niet ontvangen, dus zal ik helemaal geen beelden kunnen zien nu .org dat niet mag laten zien. Wat een stommiteit!!

  En iemand wel eens van uitzendrechten van een trainingskamp in het buitenland gehoord. Nou, die bestaan niet hoor!! En helemaal niet in Turkije!


  ⚠️ Meld

 15. Het is eigenlijk behoorlijk tegenstrijdig wat PEC doet, claimen dat ze een club voor de regio zijn en vervolgens de rechten verkopen aan een lokale (en bijna niet te ontvangen) omroep.

  De supporterssite heeft jarenlang geheel belangenloos en goed verslag gedaan van het trainingskamp. Niemand had verder ook maar enig belang bij die uitzendrechten, we spelen nu eredivisie en er is zomaar belangstelling. Persoonlijk vind ik het behoorlijk schofterig van PEC dat ze de supporterssite zomaar aan de kant zetten voor een of ander achteraf omroepje. Uit protest weiger ik ook te kijken en zoals ik op twitter al las, mis ik er helemaal niets van.  ⚠️ Meld

 16. Patrick wat dacht je dan van Pedro Sluiter die maakte ook altijd mooie foto,s bij PEC Zwolle .En nu voor het blad de Zwollenaar


  ⚠️ Meld

 17. Ik heb net wat opnamen via Pec Zwolle TV gezien. Het was kort en ZEER oppervlakkig. Dat kan en mag best wat kritischer. Om mogen ze dan niet mee met het vliegtuig terug. Ze zeggen ook dat ZOO nog niet uit gaat zenden, dat wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Dan is het nieuws wel erg gedateerd dan 😮 Amateurs!! Deze week geen nieuwsbeelden bij ZOO dus.


  ⚠️ Meld

 18. @Zwolluh, als je nieuws wil horen dan moet je deze week, tussen 18-19.00 uur, luisteren naar Radio Zoo. Ik moet zeggen dat ik het gisteravond een prima uitzending vond!


  ⚠️ Meld

Reageer