Afwisselend Lions Nieuwjaarsconcert

Zwolle – Op zondagmiddag vond in theater de Spiegel voor de 19e keer het Lions Nieuwjaarsconcert plaats. Een concert waarvan de opbrengst was bestemd voor een plaatselijk goed doel: “Schipper mag ik ook eens varen”, een schip voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking, en voor de Lions aktie: Mazelen de wereld uit.

_mg_6262.jpg

Het werd een breed muzikaal event, geheel samengesteld en geleid door Zwollenaar Rik Elings met in de hoofdrol de veelzijdige zanger Humphrey Campbell. Daarnaast was er een belangrijke muzikale rol voor een flink aantal studenten van het Artez conservatorium. Het programma bestond uit twee delen: Het eerste deel is een ‘feelgood’ evergreen jazz concert met een aantal rustige nummers. Humphrey Campbell trad als solist op, maar er was o.a. ook een duet met Esther Groenenberg. Alles begeleid door het Rik Elings Jazz trio. Het tweede deel was een Spectaculaire 70’s show waarin Humphrey samen met zijn broers en hun eigen background singers als CC Campbell oude Seventies hits neerzetten ‘zoals het moet’. Begeleiding was door een complete ‘Conservatory Soulband’. Een special voor de gelegenheid samengesteld swingend Artez Koor zorgde voor de finishing touch. Dit alles wederom onder leiding van Rik Elings. Het publiek kwam in de benen en swingde gezellig met de muziek mee.

_mg_6202.jpg

_mg_6181.jpg

_mg_6342.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

_mg_6136.jpg

_mg_6162.jpg

_mg_6218.jpg

_mg_6254.jpg

_mg_6284.jpg

_mg_6310.jpg

_mg_6319.jpg

_mg_6348.jpg

 

 

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Ik was met 10 gasten en we hebben allemaal een geweldige middag gehad.
  Prima antwoord om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een volle zaal.
  Chapeau Rik.
  Groeten, Henk


  ⚠️ Meld

 2. Wouter, hartelijk dank voor je komst en voor het maken van de foto’s. de foto’s zijn een goed sfeer beeld van ons concert.
  Kan ik een aantal foto’s gebruiken voor onze interne communicatie en voor het Lions blad?
  Graag zie ik je reactie tegemoet.
  groetend,
  Marcel.


  ⚠️ Meld

Reageer