Isala zoekt vrijwilligers voor nieuw ziekenhuis

Zwolle – Heeft u altijd al onderdeel willen zijn van het reilen en zeilen binnen een ziekenhuis? En zijn de eigenschappen behulpzaam en gastvrij op u van toepassing? Dan zijn de Isala klinieken wat voor u! Isala is namelijk op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren die patiënten opvangen en begeleiden in de centrale hal van het nieuwe ziekenhuis, dat 5 augustus 2013 haar deuren opent.

gastheer_isala.jpg

Een nieuw ziekenhuis, maar ook een nieuwe manier van aanmelden voor poliklinische patiënten. Zij komen straks binnen via de centrale hal, waar ze verwelkomd worden door een gastvrouw of gastheer. De patiënt dient zich aan te melden bij een digitale aanmeldzuil en u kunt hen daarin begeleiden. De hal is een prettige ruimte voor patiënten en bezoekers, die hier op hun gemak kunnen wachten voor de afspraak. U bent de spil in deze dynamische omgeving.

Isala nodigt u graag uit voor een informatiebijeenkomst. Wij vertellen u dan over uw rol als gastvrouw of -heer en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie Carolus Boromius-zaal, Groot Wezenland 20, 8011 JW Zwolle

Data

• dinsdag 8 januari 2013, 19.00 uur

• donderdag 10 januari 2013, 10.00 uur

• maandag 14 januari 2013, 10.00 uur

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we kunnen rekenen, verzoeken wij u om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst via e-mail of telefoon: vrijwilligers@isala.nl, (038) 424 4563. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.isalawerkt.nl/vrijwilligerswerk.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Ik geloof er niks van dat hier mensen werkeloos van worden. Typisch weer stemmingmakerij.

  Je zou ook kunnen zeggen: mooi dat Isala deze service mogelijk maakt zonder de zorgkosten daarbij verder op te drijven.
  Of; mooie kans voor werkloze mensen om hun CV op te fleuren en een waardevolle dagbesteding te vervullen.  ⚠️ Meld

 2. en als ik dat werk ga doen als vrijwilliger gaan ze zeuren ga maar echt geld verdienen inplaats van met behoud van uitkering dit doen.


  ⚠️ Meld

 3. Personeel wordt vervangen door een digitale aanmeldzuil en om het toch een beetje menselijk en begrijpelijk te houden moeten vrijwilligers de patiënten dus assisteren bij die zuil…


  ⚠️ Meld

 4. oh dus de ideale baan voor mij 🙂 lekker toch gewoon geld krijgen en lekker beetje rondwandelen in het ziekenhuis en af en toe met een zuil spelen mmmm ik ga me toch maar aanmelden denk ik8)


  ⚠️ Meld

 5. is geen probleem maar je zou het ook eens kunnen betalen dan heb je weer een paar werklozen minder en er is geld zat in die ziekenhuizen.


  ⚠️ Meld

 6. Onzin, graag meer betaalde handen aan het bed, kortere wachtlijsten, goede zorg en minder luxueuze en veel te dure ziekenhuizen die niet bijdragen aan een verbetering van de zorg. Vanwege de te hoog uitgevallen kosten van het nieuwe ziekenhuizen, worden nu al betaalde krachten ontslagen in de Isala klinieken. Neem een voorbeeld aan België; Daar is iedereen werkzaam in een ziekenhuis in dienst van de overheid, inclusief chrirurgen. Dus niks maatschappen, achterlijk luxe ziekenhuizen met kapsalons, winkels etc. etc. Maar wel wachtlijsten die veel en veel korter zijn, in mijn geval was ik zowel in Gent als Brugge 4 maanden eerder aan de beurt!


  ⚠️ Meld

 7. @stadshagenees, ben het met je eens. Maar dit is een keuze die er ooit is gemaakt. Ben voorstander om chirurgen en andere artsen weer in loondienst van het ziekenhuis te nemen.
  Niets geen maatschappen meer, maar aan wie het is om e.e.a terug te draaien, zou het niet weten.

  Lijkt mij dat deze gastvrouwen/mannen functie iets is om op te pakken zodat langdurig werklozen, weer in een ritme terug kunnen komen.


  ⚠️ Meld

Reageer