Nominatie voor wethouder Erik Dannenberg

Zwolle – Wie kreeg het afgelopen jaar het meest voor elkaar bij gemeenten? De genomineerden zijn bekend. Wethouder Erik Dannenberg uit Zwolle is een van de genomineerden.

Uit een behoorlijke lijst van door bezoekers voorgestelde namen heeft de website Gemeente.nu de tien meest genoemde mensen geselecteerd. Een lijst met opvallende namen van meer en minder bekende mensen. Bestuurders, strategen en innovators. Je stem kan je HIER uitbrengen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Wat geweldig dat onze wethouder genomineerd is, alleen ontzettend jammer dat de blijkbare kwaliteiten mij totaal ontgaan. Laten wij eerst is orde op zaken stellen in onze mooie stad en zorgen dat er nu eindelijk eens een project goed wordt aanlopen en onze financieen op orde krijgen. Dan, pas dan wordt het tijd om mee te doen aan dit soort verkiezingen.


  ⚠️ Meld

 2. Schijn hoort net bij politiek. Schijn is politiek. Grote nieuwe torens, stations met een goud gerande randje. Miljoenen projecten die naar alle waarschijnlijkheid weer miljoenen duurder uit zullen vallen terwijl de bodum van onze gemeentelijke schatkist al in zicht is. Als gemeentelijke politiek hebben wij ons al aardig gevestigd nader de grote gemeentes als Amsterdam en Rotterdam. Kom als college terug op aarde, zoek weer aansluiting bij uw inwoners en ga eens aan de slag met wat deze stad echt nodig heeft. Rust structuur en vooral leiding.


  ⚠️ Meld

 3. De lijst met namen doet mij achter de oren krabben. Hoe weet iemand in het westen nou wie wie is in het oosten etc.
  Gemeente politiek en landelijke politiek vreemd! Bekenden en mij onbekenden hoe kies je dan? Wassen neus.


  ⚠️ Meld

 4. Dannenberg???? Die beste man die het omgekeerd inzamelen heeft doorgedrukt in Zwolle. Die man die nooit bereikbaar is voor commentaar.

  Ik geloof dat het nog niet zo’n geslaagd project is. Ben ook benieuwd hoe het staat met de baten en kosten van dit mooie project.

  Mijn stem krijgt hij in ieder geval niet


  ⚠️ Meld

 5. Met zijn voordracht zal onze zonnekoning van de VVD vast niet blij zijn. Deel de mening van Suze, hoe kun je een wethouder uit het boeren Zwolle vergelijken met ministers en politici met enige naam. Mogelijk dat onze wethouder op de lijst staat als opvullimng of als excuus wethouder. hebben wij in dit land nu niets beters te doen dan verkiezingen van dit niveau uit te schrijven. Zal wel weer een dure receptie aan vast zitten waar uiteraard het gehele college weer aan deel gaat nemen. Oh ja vergeet vooral niet op de foto te gaan.


  ⚠️ Meld

 6. Erik Dannenberg de loopjongen van het Leger des Heils zwolle waar hij in 2000 directeur van was en die bevoordeelt word met subsidies als schijnwelzijnsinstelling maar met de evangelische daklozenopvang heeft geblundert nu de nachtopvang Nel Banninkhuis word gesloten een de dagopvang Bonjour is omgebouwd tot Brasserie waar burgers een hapje kunnen gaan eten en waar (dakloze)clienten van de workshop opgeleid zouden worden tot kok en bediendend personeel zodat het Leger weer een nieuwe clandestiene)geldstroom heeft aangeboord als ik het goed begrijp en dat dit personeel zogenaamd doorstroomt naar het reguliere bedrijfsleven/horeca.
  Sinds wanneer neemt een welzijnsorganisatie de zorgplicht voor werkgelegenheid in handen en trekt daar de financiele voordelen van en worden die clienten voor hun werkzaamheden in deze Brasserie wel betaalt volgens caonormen en word er sociale premies en inkomstenbelasting etc. geheven daar waar het Leger des Heils Zwolle een stichtingsvorm is met belastingvoordelen en invloed op de sociale dienst Zwolle en budgetbeheer/schuldhulpverlening om zo aan clienten te komen voor hun workshop en opvang.


  ⚠️ Meld

Reageer