Tientallen auto’s vernield in Zwolle

Zwolle – In de nacht van zaterdag op zondag 6 januari zijn er ongeveer 35 auto’s vernield in Zwolle. Van alle voertuigen zijn banden lek gestoken. De politie stelt een onderzoek in en zoekt naar getuigen.

De vernielingen zijn gepleegd aan de Schuurmanstraat, de Buserstraat en de Wiecherlinckstraat in Zwolle. Van alle vernielde auto’s zijn één of meerdere banden lek gestoken. De politie zoekt naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de vernielingen. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Ook vraagt de politie aan alle gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan om dit alsnog te doen. Dit kan via deze link.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik weet dat er recent iemand uit is gezet wegens overlast. Deze persoon zou tegen zijn (inimddels ex-) buurman gezegt hebben: Ik verhuis maar jullie zijn nog niet van me af.. Sinds die tijd vele vernielingen daar.

    Ik stel voor dat de politie die persoon eens een tijdje vast zet.. (het schijnt ook niet bepaald een onbekende van de politie te zijn…). Ik weet dit omdat mijn ouders er wonen. Gelukkig beschikken zij over een garage, dus hun auto is veilig.


    ⚠️ Meld

Reageer