Interesse van PEC Zwolle voor Kaj Ramsteijn

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich bij Feyenoord gemeld om Kaj Ramsteijn op huurbasis over te nemen. Dat meldt AD Sportwereld. De centrale verdediger komt in de Kuip niet aan spelen toe en mag elders ervaring opdoen.

Ramsteijn komt onder trainer Ronald Koeman niet aan spelen toe in de hoofdmacht en staat op de nominatie om verhuurd te worden. PEC Zwolle en VVV-Venlo willen de 22-jarige verdediger graag tijdelijk overnemen. Twee seizoenen geleden werd Ramsteijn al verhuurd aan Excelsior. In 25 wedstrijden maakte hij een goede indruk en werd hij teruggehaald naar De Kuip. Maar, mede door blessureleed, werd het daar geen succes. Vorig seizoen kwam Ramsteijn slechts zeven keer in actie in het eerste elftal. Dit seizoen speelde hij nog geen minuut in het elftal van Koeman. Ramsteijn is niet met Feyenoord op trainingskamp in Marbella, omdat hij licht geblesseerd is.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Interesse van PEC Zwolle voor Kaj Ramsteijn”

  1. Ramsteijn zou wel een aanwinst zijn! En een goede spits kunnen we ook HARD gebruiken. Fernandez zou mooi zijn, maar is waarschijnlijk te duur. En Ajacied Davy Klaassen zie ik ook niet al DE versterking. Sjoerd Ars (nu bij NAC) is een gemiste kans, vind ik.

  2. Waarom meldt PEC Zwolle of de aanwezige reporters bij het trainingskamp in Turkije dit nieuws niet als eerste? Wie heeft het AD bij PEC zitten? PEC is altijd zo langzaam met nieuws voor hun achterban!!

  3. Iedereen ziet bij de training dat de verslaggevers van de krant de voetballers en leiding met fluwelen handschoentjes aanpakt. Dat mag best kritischer!

  4. De reporters van de stentor zijn helemaal niet capabel om dit soort nieuws te ontfutsen. Vooral die nieuwe blonde onzekere jongen is niks.

  5. Mmmm… dan kiest PEC wel voor de invulling van een positie in de as op huurbasis (lange termijnbeleid?) en gaat het ook nog eens om een blessuregevoelige speler.

    Vorige week werd op RTV Oost nog gesproken over een mogelijke overgang van Peter Wisgerhof tijdens de winterstop en ook wordt Ted van de Pavert in diverse nieuwssites als PEC-target bestempelt. De naam van Arnold Kruiswijk circuleert ook in de wandelgangen.

    We weten echter dat er zoals gebruikelijk weinig tot geen financiele middelen zijn terwijl er op basis van de eerste seizoenshelft duidelijk behoefte is aan een betrouwbare centrale verdediger en een scorend vermogen. De afkoopsom van Anco Jansen is naar verluid te hoog voor PEC Zwolle.

    Ik ben benieuwd naar de nieuwe invulling van het voetbaltechnisch hart van PEC ZWolle nu duidelijk is geworden dat Art en Jaap PEC aan het eind van dit seizoen verlaten. Dat is ook belangrijk bij het aantrekken van tussentijdse of permanente versterkingen.

    De marges onderin zijn dun en dus biedt de succesvolle eerste seizoenshelft nog geen garantie op een goede afloop. De directe concurrenten blijven ook punten sprokkelen en versterken zich in deze winterstop.

    Ik hoop dat mijn vertrouwen in een goede afloop van het Eredivisie-avontuur niet wordt beschaamd.

Reacties zijn gesloten.