Aleksandar Stevanovic op proef bij PEC Zwolle

Zwolle – Vanaf woensdag zal de twintigjarige Aleksandar Stevanović meetrainen met de selectie van PEC Zwolle.

De 20-jarige Duitse middenvelder, die zijn loopbaan bij Schalke 04 begon speelt momenteel voor Werder Bremen, en traint tot het einde van de week op het trainingskamp in het Turkse Belek mee. Zijn broer Pedrag speelt als middenvelder eveneens bij Werder Bremen. Aan het eind van het trainingskamp wordt bepaald of Stevanović in aanmerking komt voor een langer verblijf bij PEC Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Aleksandar Stevanovic op proef bij PEC Zwolle”

  1. Aleksandar Stevanovi? (20) is een in Duitsland geboren Servisch-Bosnische middenvelder van 1.75 m en 65 kg die zijn profcarri?re begon in de onder-19 van Schalke 04 (19 wedstrijden-11 doelpunten) en op 23 juni 2011 transfervrij overstapte naar Werder Bremen. Voor Werder kwam hij tot 3 Bundesligawedstrijden waarin hij niet tot scoren kwam. Hij heeft een contract tot 2014 en is de jongere broer van Pedrag. Aleksandar kwam uit voor Servië onder-19.

  2. Mooi nieuws. Een balvaste speler met een goed spelinzicht, die weet wat scoren is. Met Kay drbij en misschien nog ééntje wegtrekken bij Werder maken we goede zaken.

  3. Supporters van Werder Bremen spreken over een win-win situatie en laten zich op hun supporterssites positief uit over Aleksandar: talentvolle speler met een goede techniek die er direct staat en niet geheel onbelangrijk zien liever een verhuur dan een verkoop omdat de verwachtingen van hem bij de Werder supporters hoog zijn.

Reacties zijn gesloten.