Marijke Sterkenburg is de nieuwe ideeënmakelaar

Zwolle – Marijke Sterkenburg is de nieuwe ideeënmakelaar van de gemeente Zwolle. Sterkenburg volgde 1 januari 2013 Annemiek de Wolf op. De ideeënmakelaar van Samen maken we de Stad ondersteunt alweer meer dan vier jaar een aantal projecten, onder andere op het gebied van duurzaamheid die nu hun vruchten beginnen af te werpen.

Wie je ook bent en wat je ook doet: burger, ondernemer, werknemer, ambtenaar, raadslid of collegelid, iedereen kan een project indienen of bijdragen aan het project van een ander. Want als het gaat om de toekomst van Zwolle, dan kunnen wij het samen beter. Er is slechts één voorwaarde: het resultaat moet bijdragen aan de ontwikkeling van Zwolle. Een idee is zo geboren, maar dan volgt de uitwerking. De ideeënmakelaar van de gemeente Zwolle kan u daarbij helpen. Zij denkt met u mee en brengt u in contact met mensen binnen organisaties die iets voor u kunnen betekenen. Dat maakt de zoektocht naar draagvlak, een extra paar handen en/of benodigde middelen weer wat makkelijker. Waardoor de kans van slagen toeneemt. De ideeënmakelaar zal uw initiatief nooit overnemen. Wie een idee heeft, blijft zelf verantwoordelijk voor het succes.

Heeft u mooie ideeën voor 2013, dan kunt u met Marijke Sterkenburg contact opnemen. Zij is bereikbaar via telefoon (038) 498 27 18, e-mail m.sterkenburg@zwolle.nl. Annemiek de Wolf bedankt iedereen voor de plezierige samenwerking! Beide ideeënmakelaren wensen u een heel mooi, inspirerend en idee-rijk 2013 toe!’

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @Observer, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Heb even gekeken op de site van de gemeente Zwolle. Wanneer ik daar e.e.a lees, denk ik dat we haar meer als een soort begeleider moeten zien om idieeën die je als inwoner van de Zwolle hebt. Om dingen in je wijk (straat) voor elkaar te hebben. Dit door middel van bijv. het stadsbudget, of dat ze je door verwijst naar andere mogelijkheden, om e.e.a voor elkaar te krijgen bijv. het oranjefonds o.i.d.


    ⚠️ Meld

Reageer