Tweetalig Van der Capellen krijgt weer keurmerk

Zwolle – De Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle heeft opnieuw voor een periode van vijf jaar het certificaat ‘Senior-tto-school’ verworven. Dit is de uitkomst van een uitgebreid extern onderzoek naar de kwaliteit van het Tweetalig Onderwijs dat door het Europees Platform op de Van der Capellen scholengemeenschap aan de Lassuslaan in Zwolle, is uitgevoerd. De school is op àlle onderzochte kwaliteitskenmerken positief beoordeeld!

Op de Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle kunnen leerlingen kwalitatief hoogstaand Tweetalig Onderwijs volgen. De Van der Capellen scholengemeenschap biedt namelijk, als enige Senior-tto-school in Zwolle, Tweetalig Onderwijs aan dat voldoet aan de landelijk vastgestelde Standaard voor Tweetalig Onderwijs. Een Senior-tto-school  biedt tweetalig onderwijs van klas 1 tot en met 6. Een groot aantal vakken wordt in het Engels gegeven en naast het normale eindexamen doen de Atheneum- en Havoleerlingen het internationaal erkende IB-examen in de Engelse taal. Verder is aandacht voor  internationalisering een kenmerk van het tweetalige onderwijs. Zo worden leerlingen voorbereid op internationale studies en carrière.

Meer weten over het Tweetalig Onderwijs op de Van der Capellen scholengemeenschap?

Tijdens het Open Huis op zaterdag 26 januari (9.30 – 13.30 uur) kunnen ouders en leerlingen met al hun vragen terecht op de Van der Capellen scholengemeenschap.

Op de tto-voorlichtingsavond, dinsdag 29 januari (19.00-22.00 uur) krijgen ouders achtergrondinformatie over Tweetalig Atheneum en Havo. De kinderen kunnen dan in proeflessen ervaren hoe het toegaat in een tweetalige klas…. in English of course!

Adres: Van der Capellen scholengemeenschap, Lassuslaan 230, Zwolle
Site: http://www.capellen.nl/

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer