Aleksandar Stevanovic laat zich goed gelden

Zwolle – Onder perfecte weersomstandigheden werkte PEC Zwolle donderdagochtend in het Turkse Belek haar training af op het Papillon Ayscha Sports Center. Dat meldt Paul Schrijver op de supporterswebsite van PEC Zwolle. Nog geen tien meter naast het veld van Zwolle trainde een oude bekende: Joey Suk. Hij was er aan het trainen met zijn nieuwe club Beerschot AC.

Bij Zwolle trainden Danny Wintjens en Frank Olijve het begin van de training ieder 1 op 1, terwijl de overige spelers een afwerkoefening deden, met Leon ter Wielen en Diederik Boer op doel. Ook proefspeler Aleksandar Stevanović, die gisteren al even te bewonderen was, was present. De verdedigend ingestelde speler kende een prima training en liet zich vooral in de partijvorm goed gelden. Dit tot groot genoegen van Gerard Nijkamp en diens collega Frank Baumann van Werder Bremen, die ook was komen kijken. Baumann speelde als middenvelder 8 seizoenen in Bremen.

Vlak voor het einde van de training kwam ook de NOS het complex binnen. Joep Schreuder maakte vervolgens een reportage en sprak met trainer Art Langeler. Deze reportage is vanavond om 18.45 uur Nederlandse tijd te zien in het Sportjournaal op Nederland 1. Vrijdag speelt Zwolle de tweede en laatste oefenwedstrijd, tegen Werder Bremen. Deze werdstrijd wordt in tegenstelling tot het duel van dinsdag, niet op het trainingscomplex gespeeld.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Wat komt PEC toch altijd slecht over in de media. Gisteren dat k*tstuk in de VI en vandaag weer tenenkrommend op de nationale TV met Art die geen uitleg biedt over het fantasieverhaal van gisteren en non-verbaal weer duidelijk ergernis uitstraalt.


  ⚠️ Meld

 2. Ja het was niet helemaal proffesioneel, maar dat krampachtig voor een reclamebord staan hoeft van mij niet zo. Maarja sponsoren zorgen wel voor het geld dus ik moet misschien niet te veel zeuren.:)


  ⚠️ Meld

 3. @Trotse Zwollenaar

  “Niet helemaal professioneel”? Jij hebt zeker nooit last van plaatsvervangende schaamte. Man, man, man 2 dagen in de landelijke media: gisteren grootste voetbalblad en vandaag op de nationale TV dikke vette fail! En weet je wat ik het allerergste vind dat mensen dit nog gaan rechtpraten ook. Wat een niveau. PEC Zwolle wordt weer lekker op de kaart gezet laffe kulverhaaltjes over terreursupporters en te groot voor de nationale TV en dat noemt zich dan een (betaald voetbal) bedrijf.  ⚠️ Meld

 4. Dat stuk net eens opgezocht op de NOS site.
  Kwam lekker knullig over allemaal, jammer.

  Zijn er trouwens ook filmpjes te vinden van dat tvZoo op internet?
  Ik heb nog geen bal gezien van dat trainingskamp terwijl ik vrij uitgebreide verslagen/interviews had verwacht.

  Wel verbaasd dat Suck (meneer Deventer) zich zo makkelijk heeft laten weghalen bij de Egels trouwens.  ⚠️ Meld

 5. Filmpjes? RTV Zooi? Internet? ;D
  Doe niet zo raar!

  Ze zitten daar nog in de jaren ’90. Bovendien heb je kunnen zien dat die troela die zich General Manager noemt, alles voor zichzelf doet, om zich op een podium te plaatsen en bij haar zakelijke vriendjes kan opscheppen “hoe goed ze wel niet is”.
  Je hebt het kunnen zien hoe ze met haar smoelwerk mediageil in beeld kwam tijdens de beelden van de Sinterklaasintocht, continu pontificaal achter de Sint. Alles voor aandacht.

  Waar Weblog Zwolle de kennis in huis heeft voor het brengen van video, een fatosenlijk snelle website, een goede band met de middenstand en een uitmuntende reputatie, heeft RTV Zooi precies het tegenovergestelde bereikt.
  Het is gewoon niets. En elke moeite om te groeien is met het huidige team, de huidige lokatie, de huidige technici en het draagvlak binnen de samenleving investeren in een bodemloze put. Het is gewoon niets. Maar dan ook HELEMAAL niets.

  Een bijzonder slechte deal van PEC Zwolle om te vertrouwen op de “lokale omroep”. Zeker weten dan ook NIET voor herhaling vatbaar!
  Ik weet ook zeker dat Weblog Zwolle, de Supporterssite en misschien zelfs ook nog de Stentor of RTV Twente er veel meer en professioneler werk van hadden kunnen maken.

  Maar goed, wie ben ik? Ik ben maar een simpele vader, criticus bovendien, op de hoogte van de meeste dingen binnen de gemeente en teleurgesteld in onze lokale omroep. En teleurgesteld in PEC Zwolle, dat ze zich hebben bedonderen door dat zootje zelfingenomen types aldaar bij Zooi. 🙁


  ⚠️ Meld

 6. En teleurgesteld in PEC Zwolle, dat ze zich hebben bedonderen door dat zootje zelfingenomen types aldaar bij Zooi.

  Ik vraag me serieus af wat die werelddeal nu precies inhoudt. Lijkt me onmogelijk dat zoo een bak geld heeft neergelegd. Dat is namelijk de enige rechtvaardiging om vele supporters buiten Zwolle in de kou te laten staan.  ⚠️ Meld

 7. @nanning

  Amen! De hele communicatie rondom het trainingskamp is een lose-lose combinatie. De wijze waarop de club is gepresenteerd in de nationale media (VI en NOS) is verre van positief. Maar daar zit dat stelletje aandachtsgeile twitteraars niet mee want die hebben het vooral over toppers en powervrouwen. En ik adviseer Astrid ter Heide te stoppen met het verspreiden van leugens over de supporterssite. Het zet veel kwaad bloed als je als gesubsidieerde omroep met gemeenschapsgeld een zakelijke deal sluit en dan loopt te roepen dat de vrijwilligers van de supporterssite zichzelf buiten spel hebben gezet.


  ⚠️ Meld

 8. Werkelijk overal waar die manager van ZOO opduikt is het ellende >:( Een vriendin van mij doet vrijwilligerswerk bij de omroep, en is ook niet bepaald te spreken over die vrouw. Ze doet heel hooghartig en praat slecht over de technici daar. Ik zal het R. nog wel eens zelf vertellen.


  ⚠️ Meld

Reageer