Deltionstudenten spelen theatervoorstelling Puist

Zwolle – In januari 2013 spelen de studenten uit het tweede jaar van de opleiding Drama de theatervoorstelling PUIST. Dit doen ze zowel in het theater van Deltion als in Odeon. Kom gerust een kijkje nemen! PUIST is een productie geschreven door de studenten zelf en staat onder regie van Iris Binnenmars. Een voorstelling over een klas jonge pubers die elkaar voor het eerst ontmoeten op het introductiekamp van hun school. Dit leidt al snel tot spannende, humoristische en pijnlijke situaties.

deltionstage_ii_puist_.jpg

De voorstelling wordt op woensdag 23 januari om 14.00 uur, op donderdag 24 januari om 14.00 uur en 20.00 uur en op vrijdag 25 januari om 14.00 uur gespeeld in het Deltiontheater. Kaarten a €5,= pp voor de voorstelling in het Deltiontheater kun je halen aan de zaal voorafgaande aan de voorstelling. Op dinsdagavond 29 januari om 20.30 uur spelen we de voorstelling in de Dommerholtzaal van Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25 te Zwolle. Deze voorstelling spelen ze in het kader van DeltiOnStage , een samenwerkingsproject van het Deltion College en Odeon de Spiegel.

Na afloop van de voorstelling kunt u tijdens de afterparty gezellig napraten met de acteurs en regisseur. Studenten van de opleiding Muziek zullen voor een muzikale omlijsting zorgen. Kaarten a €5,= pp voor de voorstelling in Odeon kunt u reserveren op www.odeondespiegel.nl

Artikel delen:

Reageer