Waanders heeft toeristisch informatiepunt

Zwolle – Vanaf heden is Waanders Boekverkopers aan het Eiland tevens toeristisch informatiepunt. Op de 2e etage wordt een ruimte ingericht als toeristisch informatiepunt, met gratis- en verkoopmateriaal uit het assortiment van VVV Zwolle. De belangrijkste basisgidsen voor een bezoek aan de stad zijn verkrijgbaar. Denk aan shopping guides, stadswandelingen en fietsroutes. Vanaf de opening van ‘Waanders in de Broeren’ wordt het concept nog meer uitgediept.

Verkrijgbaar aan gratis materiaal zijn onder meer de Beleef Zwolle gids, IJsseldeltagids, Susie shopgids pocketversie en de UITmagazines. Om Zwolle goed te kunnen ontdekken zijn de stadswandeling ‘Sporen van Blauwvingers’, de centrumplattegrond en het fotoboek ‘Beleef Zwolle’ een must. Voor kinderen zijn het doe-boek Graaf Sassendonk en de speurtocht ‘Blauwvingerspoor’ favoriet. Fietsers kunnen bij Waanders terecht voor de fietsroute ‘Rondje Zwolle’ en de IJsseldelta knooppuntenfietskaart. De medewerkers van Waanders Boekverkopers staan u graag te woord met aanvullende verkoopinformatie.

De VVV cadeaubonnen, Nationale Dinercheques en de Nationale Bioscoopbon zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ANWB Zwolle aan de Dijkstraat en bij PostNL postkantoren of PostNL agentschappen, bijvoorbeeld bij Bruna, Zwolle Zuid.

OPENINGSTIJDEN EN INFO/CONTACT

De openingstijden van Waanders Boekverkopers aan het Eiland 9 en dus van het nieuwe toeristische informatiepunt Zwolle zijn:
maandag van 13.00-18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30-18.00 uur, donderdag van 9.30-21.00 uur en zaterdag van 9.00-17.00 uur.

Toeristische informatie over Zwolle is eveneens verkrijgbaar via de website www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ja, zonde dat de VVV van de Hoofdwacht weg moest. Toeristen lopen echt niet zo makkelijk nu naar Waanders (in die uithoek), en dan ook nog eens een tweede etage. Heel jammer!


    ⚠️ Meld

Reageer