Tys Damhuis exposeert in Biebcafé

Zwolle – Van 8 januari tot en met 2 februari exposeert Tys Damhuis met zijn werk in het Biebcafé van de Bibliotheek Zwolle Centrum. Zijn foto’s bevatten thema’s uit de natuur, maar ook materialen als glas, papier of stof worden door Tys vastgelegd. Zaterdag 19 januari geeft Tys Damhuis een toelichting op zijn expositie ‘Fotokunst’.

tys_damhuis2.jpg

Tijs Damhuis is een geboren Twentenaar en begon al op 12-jarige leeftijd met de fotografie. Hij richtte zich toen voornamelijk op het fotograferen zijn omgeving, die vooral bestond uit mensen en de natuur om zich heen. Inmiddels woont Tys Damhuis in Zwolle en richt hij zich meer en meer op het maken van kunst in combinatie met fotografie. Hoewel de natuur onderdeel van zijn werk blijft uitmaken, vormen zijn foto’s van materialen als glas, papier, aluminium en stof een steeds groter onderdeel van zijn werk. De vormgeving van zijn werk op metaal en als kunstkaart maken de foto’s van Damhuis tot meer dan alleen fotografie.

Kunstenaar aan het woordZaterdag 19 januari geeft Tys Damhuis tussen 14.00 en 15.00 uur een toelichting op zijn werk en gaat met belangstellenden in gesprek over zijn schilderijen. De entree is gratis.

De expositie ‘Fotokunst’ is tot en met 2 februari gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van de Bibliotheek Zwolle Centrum Diezerstraat 80).

Meer informatie is te vinden op www.tysdamhuis.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer