Het weer: koud winterweer

Zwolle – Vrijdag is het rustig en overal koud winterweer. Het kwik komt nog maar enkele graden boven het vriespunt uit. De zon schijnt geregeld en het blijft vrijwel overal droog. In de avond daalt de temperatuur snel en gaat het ’s nachts lokaal matig vriezen.

10-01-2013_weerfoto__zwolle-ijsselkanaal_.jpg
Zwolle – IJsselkanaal

In het weekend zijn de weermodellen het met elkaar eens. Koude lucht met in de nacht lichte tot matige vorst. Zaterdagavond en zondagnacht in het zuiden kans op winterse neerslag. Na het weekend worden de verschillen tussen de modellen groot. Een model laat Nederland nu al een aantal berekeningen achter elkaar de dooi inslaan, wat het schaatsplezier ernstig dwars zou zitten. Een ander model is de vriend van elke winterliefhebber. Geduld is een schone zaak!

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Ja, ik zie wel een brug… en met heel veel moeite er achtergelegen nog eentje.

  Maar Zwolle is in 2013 vooral een stad gekenmerkt door onverantwoorde grondaankoop en speculatie (op grootschalige bebouwing), volgens Priemus is het aftikken (het verlies)
  van 60 miljoen de ‘opmaat’ naar een veel en veel grotere schade …

  Het schrikwekkend bedrag van 530 miljoen !!! wordt ook ergens genoemd in het artikel van de Stentor(11jan) , in een welleswaar onduidelijk verband. Wat in een nieuw verslaggeving en duiding, wat nader moet worden toegelicht , lijkt me.

  Hoever staat onze gemeente onder water, that is the question.  ⚠️ Meld

 2. Allemaal blal bla Wimpie. Het is gewoon geld dat voorlopig niet binnenkomt omdat het niet verkocht kan worden of het wordt verkocht maar voor minder dan gehoopt. Dat is altijd nog winst. Gedroomd geld bestaat niet.


  ⚠️ Meld

Reageer