City Fun Run komt naar Zwolle

Zwolle – Op 14 april komt de City Fun Run naar Zwolle. Dit ‘evenement’ is een uitdagende, maar ook een hilarische hindernisbaan. Het is een combinatie van hardlopen, klimmen, glijden en natuurlijk modderobjecten doorkruisen.

mudrun_2013.jpg

Het parcours test op een leuke manier de lichamelijke en geestelijke wilskracht. Het parcours bestaat uit verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, zodat iedereen kan deelnemen. De City Fun Run is daardoor geschikt voor diehards, sportievelingen die net een stapje meer willen doen, maar ook voor ‘funlopers’. Speciaal voor kinderen is er een Allio KidsRace. Het is mogelijk om individueel of in groepsverband de baan te bestormen. Denk aan een groep vrienden of familie, maar ook aan studenten, sportclubs of als bedrijfsuitje. Er zijn voor alle groepen speciale runs mogelijk. De City Fun Run wordt georganiseerd door Stichting TwinsAllround. Een sportief en sociaal betrokken stichting, opgericht door de 29-jarige tweeling Nanja en Rianne Schorel. Een gedeelte van de opbrengst van de City Fun Run gaat naar de goede doelen van de stichting, allen gericht op zieke en kansarme kinderen; ShirtStar, Make a Star Day en Stichting Autisme Sportief.

Inschrijven

De hele middag staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit, modder en plezier maken. Ook is er een leuke kidsarea en kan je lekker eten en drinken. Kijk voor meer informatie op de site www.cityfunrun.nl en schrijf je gelijk in, want vol is vol.

 

De City Fun Run is ook nog op zoek naar vrijwilligers. Heb jij zin om te helpen op het parcours, bij het bouwen ervan of te helpen bij hand en spandiensten, geef je dan op via de site!

 

Locatie

De gezellige binnenstad van Zwolle is het decor van deze Run. De start ligt op de Melkmarkt. Het evenement begint op 14 april om 13.00 uur.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer