Actie Red een kind zeer matig bezocht

Red een Kind voerde zaterdag actie in Zwolle. Op het plein Achter de Broeren konden kinderen met elkaar hun speelgoed ruilen, of voor een klein bedrag aan elkaar verkopen.

Tijdens deze actiebeurs konden kinderen ook hun voetafdruk zetten bij het logo van Red een Kind. De middag zou afgesloten worden met het oplaten van een groot aantal ballonnen, maar dat ging niet door. Er was namelijk maar één kind. Red een Kind wilde met deze middag niet alleen de kinderen in Zwolle een leuke dag bezorgen, maar vooral ook iets doen voor kinderen in nood in andere delen van de wereld. De opbrengst van de ruilbeurs en de sponsoractie ‘Haal een wit voetje’ gaat naar de ‘Actie Schoolboeken’, maar zoals gezegd, dat kan niet veel zijn geweest. Jammer!

 

Doelstelling is om in de ‘thuisstad’ 500 nieuwe donateurs warm te maken voor steun aan de kinderen die wij steunen. Eén van de onderdelen van de actie is een reclamecampagne op straat.

Veel Zwollenaren hebben al een warm hart voor Red een Kind. In de stad wonen al veel sponsors. Red een Kind gelooft dat dit aantal omhoog kan, en richt zich daarom in een speciale actie begin juni op de inwoners van de stad. Met reclameborden langs de weg, verhalen en advertenties in de (regionale) kranten, radiospots op de regionale omroep en aanwezigheid in de binnenstad wordt de inwoners van Zwolle gevraagd om donateur te worden.

Artikel delen:

Reageer