Stevanovic op huurbasis naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft na Denni Avdic wederom een speler van Werder Bremen aangetrokken. Aleksandar Stevanović wordt tot het einde van het lopende seizoen gehuurd van Werder Bremen. Sinds afgelopen woensdag trainde de middenvelder mee tijdens het trainingskamp van PEC Zwolle in Belek.

De 20-jarige Stevanović, die in Duitsland werd geboren maar de Servische nationaliteit heeft, maakte een goede indruk en lijkt daarmee een versterking te kunnen zijn voor de selectie van PEC Zwolle. Door het goede contact tussen de technische leiding van Werder en Zwolle kon de verbintenis snel worden beklonken. Vanaf aanstaande maandag traint Stevanović mee in het IJsseldelta stadion. Daarnaast hoopt PEC Zwolle zich op korte termijn te versterken met Joey Godee. De oud-Spartaan stond onder contract bij het vrijdag definitief failliet verklaarde AGOVV Apeldoorn.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. PEC zou deze morgen 06.00 uur uit Turkije vertrekken, maar de vlucht had 5 uren vertraging. Waarschijnlijk wordt er nu op D?sseldorf geland.


  ⚠️ Meld

 2. Nou nou wat een spanning. Niet te houden zeg. Moest alweer naar het twalet.

  Er vertrekt uiteraard helemaal niemand, tenzij ze PEC dit heeel graag zelf wil natuurlijk. 😉


  ⚠️ Meld

 3. Avdic is tot nu toe niet de speler van de buitencategorie gebleken. Ik stel me er nu ook niet veel van voor, dan kan het alleen maar meevallen 😉

  Een nieuwe goede spits is nog héél erg welkom.


  ⚠️ Meld

Reageer