The Sense of Summer maakt line-up bekend

Zwolle – Op 23 Maart is het zover, dan komt the Sense of Summer naar de IJsselhallen in Zwolle. De allereerste editie zal de zomer alvast naar Nederland brengen. Gigantische shows zullen de schitterende locatie in vuur en vlam zetten. Danseressen, vuur, live muziek en zelfs een nieuwe manier van projecteren zullen de IJsselhallen een unique dance-experience bieden.

The Sense of Summer biedt de bezoekers niet alleen een geweldige beleving door de show, maar ook de line-up draagt hieraan bij. Kenneth G bekend van zijn clubbanger ‘Bazinga’ is de eerste naam die wij vorige week al bekend maakten. Kenneth G heeft op grote festivals als Latin Village en Extrema Outdoor gestaan. In de namen die wij vorige week bekend maakten is een kleine wijziging aangebracht, het positieve gevolg hiervan is dat wij Praia Del Sol aan de line-up hebben kunnen toevoegen. Praia Del Sol is bekend van onder andere Latin Village en van Beachrockers, maar natuurlijk ook van zijn hit ‘Sleazy’. Naast Kenneth G en Praia Del Sol kan de organisatie trots vermelde dat wij Roul and Doors in de line-up van the Sense of Summer op 23 maart hebben staan. Onlangs brachten zij samen met Franky Rizardo de single ‘Elements’ uit en staan zij op 26 januari bij de Pacha Worldtour in Den Haag.

Naast deze drie namen zullen de Muchacho’s Sebastian Diaz & Venus in de line-up een belangrijke plaats innemen, zij zullen namelijk samen met Gibs Sevilla het anthem van the Sense of Summer produceren en tevens uitbrengen. Gibs Sevilla zal ook een plaats krijgen in de line-up.

Als laatste hebben Adin Dino en Rene Marcellus een plaats in de line-up van the Sense of Summer, twee enorm getalenteerde dj’s die de IJsselhallen zullen laten zien wat zij allemaal in huis hebben. Mr. Ron Simpson en Jpackmc zullen het festival hosten.

Line-up

– Kenneth G

– Roul and Doors

– Praia Del Sol

– Muchacho’s Sebastian Diaz & Venus

– Rene Marcellus

– Gibs Sevilla

– Adin Dino

Artikel delen:

Reageer