Zwolle Unlimited verwelkomt nieuwe initiatieven

Zwolle – Zwolle Unlimited, de naam zegt al genoeg: een ongelimiteerd festival voor en door Zwolle. Zwolse organisatoren en initiatieven die iets in het eerste weekend van juni willen organiseren, presenteren onder deze overkoepelende organisatie hun eigen activiteit. De organisatie maakt gezamenlijke publiciteit en vraagt landelijke aandacht. Met als doel een breed scala activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, sport en culinaire hoogstandjes presenteren aan een groot publiek. Uiteindelijk samen het mooiste festival van de stad maken.

 

Op dit moment zijn de initiatiefnemers druk bezig met de organisatie van Zwolle Unlimited, wat plaatsvindt op 30, 31 mei, 1 en 2 juni 2013. Ieder jaar is de organisatie opzoek naar initiatieven die zijn of haar activiteit willen presenteren tijdens het eerste weekeinde van juni. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen activiteit, zowel organisatorisch als financieel. Het succes zit hem in de gezamenlijke marketing met als bindende factor: de festivalkrant. Zwolle Unlimited heeft drie vaste evenementen; Waterval Internationaal Vertelfestival, Kunsten op Straat en de Zwolse Boekenmarkt. Deze drie evenementen zijn afgelopen jaar aangevuld met achttien(!) initiatieven. Smaakmakende voorstellingen, aanstekelijk theater, culinaire presentaties en sportieve bezigheden. Alle activiteiten binnen de stadsmuren van Zwolle. Een divers aanbod voor de bezoeker.

Zwolle Unlimited, geïnspireerd door het succesvolle Edinburgh Festival, is een overkoepelende naam de alle festivals en evenementen in de eerste weekeinde van juni. Clusterevenement Zwolle Unlimited is door de Gemeente Zwolle aangemerkt als één van haar vijf kernevenementen.

Deelnemen aan Zwolle Unlimited? Meld je aan bij Rob Bults van Xplosief via waterval@xplosief.nl

of 038 33 88 100

Artikel delen:

Reageer