WVF geeft jubileumglossy uit

Zwolle – Voetbalvereniging WVF overhandigt zaterdag 26 januari vanaf 17.00 uur in de kantine het eerste exemplaar van een jubileumglossy aan Marcel Damman. De club bestond vorig jaar 75 jaar en in het kader daarvan werden diverse activiteiten georganiseerd.

glossy_wvf.jpg

Niet alleen een verslag van die activiteiten, maar ook interviews met de oprichters van WVF, portretten van prominente voetballers uit het verleden, een voetbalquiz en interviews met oud-trainers zijn in de bewaaruitgave te vinden. Deze wordt vanaf de 26e huis aan huis in een oplage van 12.000 exemplaren verspreid in Westenholte, Voorst, Frankhuis, Stadshagen en Spoolde. Anton Westenberg, voorzitter van WVF, reikt het eerste exemplaar uit aan Marcel Damman, prominent WVF’er en topscoorder aller tijden van de club. Dat gebeurt na de wedstrijd van het eerste elftal van WVF tegen SC Rouveen (start 14.30 uur). Na de uitreiking opent WVF een galerij met tekeningen van de hand van Roeland ten Broeke. Deze handeling wordt verricht door de geportretteerde prominente WVF’ers Aalt Docter, Jan Pieterman en Marcel Damman. De tekeningen zijn, samen met een tekening van de oud-voetballer Johan Pannen, ook te vinden in de jubileumglossy.

Naast Ten Broeke werkten Freddy van Berkum, Ronald Bruins, Ferdy Damman, Fokko Ebbens, Arjan van ’t Haar, Gerard de Jong, Herman Nijman, Gerben Pannen, Freddy Schinkel, Luut Voerman, Harmen Weijer en Henri Zuidberg aan de totstandkoming mee. Het drukken van de glossy wordt verzorgd door Zalsman uit Kampen. Projectleider Gerben Pannen: “We bedanken al onze sponsoren die in deze uitgave hebben geadverteerd, waardoor we deze uitgave mogelijk konden maken.” Belangstellenden die het exemplaar niet hebben gekregen, kunnen een e-mail sturen naar info@wvf.nl . Ook is een digitale versie te vinden op www.wvf.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer