De Stentor verhuist opnieuw

Dagblad De Stentor/ Zwolse Courant verhuist maandag 2 juli naar een nieuwe locatie. Zowel de redactie als de commercie verlaten de Zwartewaterallee om intrek te nemen in een gebouw aan de Assendorperdijk in Zwolle. 

Door de verhuizing keert zowel redactie als commercie terug in het stadshart van Zwolle. Medio jaren zeventig verhuisde de redactie van de Zwolse Courant vanuit de Melkmarkt naar een pand aan de Blaloweg, om vervolgens in 2002 te verhuizen naar de Zwartewaterallee. Naast de Zwolse stadsredactie verhuizen ook diverse regioredacties naar de Weezenlandstaete. Kampen en omstreken, Noordwest- Overijssel, Vechtdal en Veluwe worden vanaf de nieuwe locatie bediend. De Weezenlandstaete is goed bereikbaar per openbaar en eigen vervoer. Nabij het ‘gerenoveerde’ Park De Wezenlanden, Dominicanenkerk, Provinciehuis, Paleis van Justitie en de Isala Klinieken zit de redactie in het hart van de stad. Zowel het centrum als Assendorp liggen op loopafstand.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. zit de redactie in het hart van de stad.

    Dit betwijfel ik, en na een klein onderzoekje (je kijkt op de kaart van Zwolle) is het verschil van afstand naar het stadscentrum vanuit de locatie aan de Zwartewaterallee of aan de Assendorperdijk eigenlijk nihil.


    ⚠️ Meld

  2. Sowieso een fraaie locatie. Heel wat beter dan de anonieme plek aan de Zwartewaterallee. Hopen dat die parkeergarage nu eindelijk wel wordt afgebouwd. 🙂    ⚠️ Meld

Reageer